Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétről hétre 2.

Itt a Hétről hétre második része. Ez a hét(vége) munkával telt, így kevésbé volt mozgalmas. Jártunk deszkával a várban, ahol igazán kellenesen elvoltunk még úgy is, hogy lógott az eső lába. A legutolsó kép pedig a Megyeri hídról készült, mikor éppen úton voltunk a leányfalui strandra északai fürdőzésre.

0 Tovább

Zászlós girland olcsón és egyszerűen

A héten, pénteken volt a bölcsis évzáró ünnepség, amely során minden csoport műsort adott elő, és a nagyok, akik ősszel oviba mennek, elballagtak. (Olyan megható volt, hogy jövőre, amikor az én nagyfiam ballag majd, biztosan nem tudom visszatartani a könnyeimet - most is nehéz volt.) Ezt a mókát mindig a bölcsöde udvarán rendezik meg, a műsor után az udvaron van evi-ivi és zenés mulatság. Természetesen az udvar is ünneplőbe öltözik erre a pompás alaklomra. A gondozónénik irtó kreatívak, szalvétából készül zászlós girlandjaik olyan mutatósak és ötletesek, hogy muszáj volt lefotóznom és megosztanom veletek.

fotó: Lilla

0 Tovább

A füles kalap

Nem szoktam, mit hol vettem posztokat írni, de most muszáj lesz. Mióta megvan a cicafüles (vagy inkább macifüles???) nyári kalapom, azóta lépten-nyomon hetente egyszer leszólítanak csajok az utcán, hogy honnan van!

fotó: Lilla

0 Tovább

Hazai divat jótékony célra

Az Árkádban található Art on Me divatgyűjtőhely alapítói, tervezői és márkái összefogtak, és jótékonysági hónapot hirdettek. A több pilléren nyugvó projekt május 29-én egy jótékonysági aukció zárja, ahol direkt erre az alkalomra tervezett cuccokra lehet majd licitálni.

fotó: Lilla

0 Tovább

Hétről hétre 1.

Új sorozat indul útjára! A tervek szerint minden hétfőn teszek fel egy válogatást az előző héten készült gopros fotóinkból: merre jártunk, mit csináltunk, miket láttunk... Ezen a héten a Velencei-tónál jártunk, és bár borongós volt az idő a kutyák és a kölykök jól érezték magukat!

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek