Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt az első Pocket Trailer kollekció

Elkészült az első Pocket Trailer kollekciót, és a termékek mától rendelhetőek. Az új, fényvisszaverős verziók június 1-jéig bevezető áron 2.500 forintért vásárolhatóak meg!

Rózsaszín heveder + fényvisszaverő + szürke-rózsaszín csatok

0 Tovább

Pizza, ahogyan én csinálom

Nem mondom, hogy az általam készített pizza jobb, mint más pizzája, de az biztos, hogy a velem élő két férfi imádja - van olyan, hogy heti kétszer kell sütnöm. A recept az anyukámtól van, de fűszerezésben, feltétekben van különbség.

fotó: Lilla

0 Tovább

Kedvenc helyem: Fellini Római Kultúrbisztró

Ugyan már a korábbi, bringatúrás posztban említettem a Római-patron található Fellini Római Kulturbisztrót, de a Kedvenc helyem sorozatban külön is be szerettem volna mutatni, ezt a különleges hangulatú vendéglátóhelyet.

fotó: Fellini

0 Tovább

Puding tuninggal

Egy egyszerű pudinggal is el lehet kápráztatni a vendégeket, csak egy kicsit extrább tálalás kell. A megszokott üvegtálkák helyett válasszunk romantikus teás csészéket, és bolondítsuk meg olvasztott csokival és dekorcukorkkal az összhatást!

fotó: Lilla

0 Tovább

Május 24-én Gardrób: Gyertek és vásároljatok tőlem!

Egyik hétvégén teljesen fellelkesültem, még itt is megosztottam, hogy aki teheti, az menjen a Gardrób vásárra, mert szuper áron, szuper cuccokhoz lehet jutni. Aztán a május 24. vásárra vettem egy asztalt, mert nekem is telis-tele van a szekrényem sose hordott, régen megunt, de jó állapotú ruhákkal, amiket szívesen eladnék. Egy hatalmas ikeás zsákot már teli is pakoltam, lesznek 300 és 500 forintos ládák, de a vállfán lógó darabokért sem fogok többet kérni 3000 forintnál. És hogy miket viszek majd ki? Például a képen látható, csak sötétkék színű Nubu ruhámat, ami körülbelül háromszor volt rajtam, vagy például a kicsi mérete miatt sosem hordott, Asos-ról rendelt lakkcipőt.

1. S-es fekete ruha, Nubu 2011 tavasz-nyári kollekció
2. Piros karóra, Decathlon
3. 35-ös fekete lakk cipő, Asos

Gardrób Közösségi Vásár
Időpont:
2014.05.24. 10-től 17-ig
Helyszín: Gödör Klub (1061  Budapest,Király utca 8-10.)

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek