Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kirándulás: Vác

Múlt hétvégén Vácon voltunk kirándulni, és ezt a csodás várost csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem járt ott, és egy egy napos Budapest közeli kiránduláshoz keres úticélt!

fotó: Lilla

0 Tovább

Kedvenc helyem: Fruska

Az első tavaszi bringázásunk, mert azért bringatúrának nem nevezném, hova máshova is vezethetett volna, mint a Kopaszi Gátra? Kitekertünk egy laza, napsütéses délutánon, hogy megebédeljünk azon a helyen, amibe már régen beleszerelmesedtem a Facebook oldalukon látott fotók alapján. Ez a hely a Fruska picnic & bistro.

fotó: Fruska

0 Tovább

Védőnőnk az Évában

Sok ismerős anyuka csak muszájból jár a védőnőjéhez, pedig ha egy védőnő jó, jól végzi a munkáját, akkor iszonyatosan nagy segítség lehet, főleg egy elsőgyerekes, minden téren gyakorlatlan anyukának. Nekem hatalmas szerencsém volt, mert bár a fiam születése előtt bő egy hónappal költöztünk ki Gyömrőre, az otthani védőnőnk Zita egyből nagyon kedves és segítőkész volt. Irtó hálás vagyok neki, mert rengeteg nehéz időszakon átsegített, sokszor öntött belém önbizalmat, amikor kétségeim voltak, hogy jól csinálom-e... A legtehetetlenebb helyzetekben akár vasárnap este 9-kor is hívhattam, felvette a telefont, és ha kellett fél óráig is beszéltünk, hogy megoldást találjunk az éppen aktuális nehézségemre. Zita mindig iránymutatást adott, de sosem döntött helyettem vagy mondta meg kerek perec, hogy ezt csakis így és így lehet csinálni, hiszen nagyon jól tudja, hogy minden baba és minden mama más, ugyanaz nem lehet minden párosnak jó. Mielőtt Zita háromgyerekes anyag és védőnő lett volna, programozó matematikus volt a NAV-nál. Ez az extrém szakmaváltás ösztönzött engem arra, hogy beajánljam az Éva magazin ilyen nőkről szóló cikksorozatába. Meg is jelent a márciusi szám, ahol Zitával rövid interjút olvashattok!

0 Tovább

Amikor Lomoval fotózom 1.

A karácsonyra kapott pocket filmes Lomo Fisheye Baby 110-es kamera után a szüleim a névnapomra megleptek egy Diana Minivel. A Diana Mini lényegesen nagyobb, mint a Fisheye Baby 110-es, de nem annyira nagy, hogy ne tudnánk tényleg mindenhova magunkkal vinni. A Diana Mini-nél kétféle záridővel és kétféle rekesznyilással fotózhatunk, valamint ez a gép multiexpozíciós, azaz azt is engedi, hogy egy kockára többször fotózzunk. Az objektíve 24 mm-es nagylátoszögű, állványra is rögzíthető a gép és vakuval bővíthető. Ha valakit még részletesebben érdekel, az itt megtalál mindent!

0 Tovább

Kedvenc helyem: SzezON

A gyerekkel battyogtunk a Trefort utcába a gyerkorvoshoz, mikor felfedeztem egy kedves, vidéki hangulatú zöldséges. Egy zöldségest extrákkal, ami egyébként nem is olyan helytálló, hiszen a SzezON nem is egy zöldséges, sokkal inkább egy turmixokat és bio házisütiket kínáló delikát.

fotó: SzezON

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek