Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Űrhajó a gyerekszobában

Egyik nap kitaláltam, hogy Bálint szobájába, az ágy fölé kellene egy űrhajó, és másnapra elkészült az egyedi falmatrica. (Bárcsak minden vágyam ilyen gyorsan teljeseülne!) Szerintem szuperül mutat, így már egy igaz, vagány nagyfiú szobájára kezd hasonlítani a másfél éves főhadiszállása. Nektek tetszik?

fotó: Lilla

0 Tovább

Új lakás: részletek 1.

Az Ikea Family Live magazin januári számában ugyan még a gyömrői otthonunkat láthattátok, de mivel a svéd cégnél majdnem 5 hónap volt az anyag átfutási ideje, mire megjelent, mi már elköltüztünk. Ismét a fővárosban lakunk egy lakásban. A lakást szépen lassan rendezem be, szépen lassan minden megtalálja a helyét, ahogyan időm engedi, ebből mutatok is részleteket (korábban már láthattátok a fiam szobájába készült felhőt is). 

fotó: Lilla

A Tilka táskalámpa az íróasztalomnál kapott helyet, mellette egy tolltartónak használt űrhajós váza és a legújabb táskaszerzeményem díszeleg.

Porcelán űrhajó, Butlers, 990 forint (akciósan)

Arany színű, fém clutch, Reserved, 3.490 forint (akciósan)

Táskalámpa és hosszabbító magenta textilkábellel, Tilka, ajándék

0 Tovább

Tüllcsodák babáknak

Szabásnélküli tüllszoknya pofon egyszerűen babáknak! Megmutatom, hogyan csináld!

fotó: Lilla

0 Tovább

Egyedi táska légikisasszonyoknak

Repülőgép? Rúzs? Táska? Földgömb? Igen, hiszen egy légikisasszony rendelte tőlem ezt az egyedi táskát magának és egy szintén szakmabeli barátnőjének!

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

0 Tovább

Táskalámpa a Tilkától

Nagyon szuper, ha az embernek designer barátai vannak, mivel olyan extra egyedi ajándékokkal lepik meg, mint a képen látható táskalámpa. A Tilka tervezője, Orsi barátnőm ezzel a teljesen egyedi, saját készítésű lámpával lepett meg a lakásvatómon. Tökéletes egy olyan táskamán otthonába, mint amilyen én vagyok!

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek