Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Turkálós tuning 3.

Öcsém vásárolta nekem az egyik Baross utcai turkálóban ezt a farmerhátizsákot, mindösszesen 650 forintért. Sajnos a csatja használhatatlan volt, és a hátsó vállpántoknál is ki kellett cserélni a csúszkákat, de gondoltam, ha már úgyis itt-ott meg kell varrnom, akkor kicsit fel is tuningolom.

fotó: Lilla

0 Tovább

Kedvenc helyem: Mennivaló

A Mennivaló egy nagyon pici hely az Üllői úton, én sem akadtam volna rájuk, ha egyik reggeli látogatónk, Theo (aki egyébként ilyen szuper matrjoshka figurákat fest) nem tőlük hoz nekünk ébresztő finomságokat.

fotó: Mennivaló

0 Tovább

Bazár: tortaállványok

Én vagyok az élő példa arra, hogy van tortaállvány-függőség: egy ideje megőrülök a csodaszép tortaállványokért, és legszívesebben minden édes csodámat más és más emelvényen tálalánám. Ráadásul a gyógyulásomat nehezíti, hogy a lekberendezési boltok tele vannak tortaállványokkal. A legutóbbi szerzeményem a hármas sorszámú, menta színű állvány a H&M Home-ból, amit már ezzel a süteménnyel fel is avattam. A bazárban szereplő többi állvány sajnos még nem a konyhaszekrényemben, csak a kívánságlistámon található.

1. Üveg tortaállvány búrával, Ikea 3.490 forint
2. Két szintes kekszes tál, H&M Home 5.990 forint
3. Mentaszínű, fém tortaállvány, H&M Home 1.990 forint
4. Üvegállvány, H&M Home 1.990 forint
5. Türkiz színű, faállvány BeCake' 7.600 forint

0 Tovább

Triplacsokis süti

Emlékeztek még a többek között Eszter barátnőm 30 születésnapjára sütött csokis-mogyorós sütire? Nos, a triplacsokis sütemény ennek egy módosított változata. Mivel Robi nem szereti a mogyorót, és az étcsokinál a tejcsokit is jobban favorizálja, így az alapanyagokat módosítottam, na meg a formát is, hogy felavathassam a hétvégén a H&M Home-nál vásárolt mentaszínű tortaállványom. Ez a recept sem bonyolult, az eredmény pedig látványos, főleg, ha megadjuk a tálalás módját!

fotó: Lilla

0 Tovább

A folyton változó terítő

Festeni, rajzolni nemcsak papírra lehet, hanem textilre is, ráadásul gyerekekkel külön móka az ilyesmi, és a végeredmény egy egyedi lakástextil lehet. Az Ikeában jártunk a hétvégén, és ott szereztük be azt a néhány alapkelléket, amivel megrajzoltuk, egyedi, folyton változó terítőnket.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek