Az első tavaszi bringázásunk, mert azért bringatúrának nem nevezném, hova máshova is vezethetett volna, mint a Kopaszi Gátra? Kitekertünk egy laza, napsütéses délutánon, hogy megebédeljünk azon a helyen, amibe már régen beleszerelmesedtem a Facebook oldalukon látott fotók alapján. Ez a hely a Fruska picnic & bistro.

fotó: Fruska

A Fruska hangulata nagyon különleges, és nem azért mert a Duna parton található és a Kopaszi Gát nagyon is modern környezetében, hanem stílusa teszi azzá. Ahogyan a tulajdonosok a Facebookon írják "egyformán jellemzi a magyar virtus és az olaszos megjelenés". Azt pedig, hogy magasztos vagy inkább nemesen egyszerű, bámulatos vagy csupán módfelett attraktív? - mindenki döntse el maga! 

Bár a szél enyhén szólva is nagy volt, mégis kellemeset ebédeltünk a Fruskában. Többféle ajánlatot is megkóstoltunk, és ezek után mi a piknik falatokat javasolnánk mindenkinek. Az édességmániások pedig, ha rám hallgatnak, akkor nem hagyják ki a mézescsuporban felszolgált házi fagylaltot sem. Hétvégére jó időt mondanak, menjetek és próbáljátok ki a Fruskát!

fotó: Fruska

INFÓ:
Fruska picnic & bistro
cím:
1111 Budapest Kopaszi gát 13.
nyitva: Hétfőtől péntekig 12:00-től 00:00-ig, szombat és vasárnap 10:00-től 00:00-ig