Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kedvenc helyem: Fellini Római Kultúrbisztró

Ugyan már a korábbi, bringatúrás posztban említettem a Római-patron található Fellini Római Kulturbisztrót, de a Kedvenc helyem sorozatban külön is be szerettem volna mutatni, ezt a különleges hangulatú vendéglátóhelyet.

fotó: Fellini

0 Tovább

Kedvenc helyem: Fruska

Az első tavaszi bringázásunk, mert azért bringatúrának nem nevezném, hova máshova is vezethetett volna, mint a Kopaszi Gátra? Kitekertünk egy laza, napsütéses délutánon, hogy megebédeljünk azon a helyen, amibe már régen beleszerelmesedtem a Facebook oldalukon látott fotók alapján. Ez a hely a Fruska picnic & bistro.

fotó: Fruska

0 Tovább

Kedvenc helyem: SzezON

A gyerekkel battyogtunk a Trefort utcába a gyerkorvoshoz, mikor felfedeztem egy kedves, vidéki hangulatú zöldséges. Egy zöldségest extrákkal, ami egyébként nem is olyan helytálló, hiszen a SzezON nem is egy zöldséges, sokkal inkább egy turmixokat és bio házisütiket kínáló delikát.

fotó: SzezON

0 Tovább

Kedvenc helyem: Mennivaló

A Mennivaló egy nagyon pici hely az Üllői úton, én sem akadtam volna rájuk, ha egyik reggeli látogatónk, Theo (aki egyébként ilyen szuper matrjoshka figurákat fest) nem tőlük hoz nekünk ébresztő finomságokat.

fotó: Mennivaló

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek