Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Mackó kifejezetten takonypócoknak

Ha valaki olvas design magazinokat vagy éppen baba-mama portálokat, az már biztosan értesült arról, hogy a magyar fejlesztésű, gyerekbarát orrszívó, a Nosiboo idén orvosi eszköz kategóriában elnyerte a design Oscarnak is nevezett Red Dot díjat. Nos, egy hete egy betegség kellős közepén nekünk is lett egy kék, mackó alakú orrszívónk (így a ping-pong szett után már két Red Dot díjas termék büszke tulajdonosai vagyunk).

fotó: Lilla

0 Tovább

Húsvéti készülődés 1.

Két hét és itt a húsvét, ami kitűnő alkalom, hogy a tavaszra hangolódjunk mi és a lakásunk, valamint arra is jó apropó, hogy valami finomat süssünk. Megmutatom, én milyen kellékeket szereztem be húsvéti dekorációnak, és azt is elárulom, hogyan készíthettek sajtkrémes répatortát.

fotó: Lilla

0 Tovább

Pudingos muffin: mutatós és egyszerű

Még szombaton szereztem be az álom tortaállvány bazáromból az ikeás, üvegbúsár példányt, de sajnos a tortaállvány-avató egészen tegnap estig váratott magára. Akkor lett végre egy kis szabadidőm, hogy elkészítsem a képen látható csokis-citromos muffint, ami citromos vaníliapudinggal díszítettem. A recept és egy bónusz kép a tovább mögött!

fotó: Lilla

0 Tovább

Amikor Lomoval fotózom 2.

Itt a második adag lomos kép. Ezek nem lettek olyan szépek, mint az elsők, dehát így jár az, aki évek óta lejárt szavatosságú filmre fotóz...

fotó: Lilla

1. Épület Vácon a Duna parton, 2-3. Kisfiam és a barátnője, 4. A váci zenepavilon

Arról, hogy milyen Lomo géppel fotózom, az első részben olvashattok!

0 Tovább

Hasznos falmatrica az előszobába

Az új lakásban hétről hétre szaporodnak a falmatricák. Bálint szobája után a nappalinkba a következő időzet került: "We bulid too many walls and not enough bridges". De most nem ezt, hanem a legfrissebb, funkcionális matricánkat szeretném megmutatni, ami az előszobában található.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek