Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Spenótos pite

Próbálom a gyerekkel megetetni a spenótót, bár nem is értem miért próbálkozom, hiszen én is már bőven elmúltam húsz mire megszerettem... Akkor inkább fogalmazzunk úgy, hogy anya több, mint 20 év spenót nem fogyasztást szeretne behozni, ezért mindenféle spenótos ételeket készít! Most egy sós, spenótos pite kölvetkezik, szuper vega ebéd!

fotó: Lilla

0 Tovább

Lakberendezés, ahogyan én csinálom

Még szeptember elején kaptam egy e-mailt, amit persze majdnem olvasatlanul kitöröltem, mint a szerkesztőségi e-mail címre érkező legtöbb szemetet, de nagy szerencsémre aztán mégsem kattintottam a kukára, hanem elolvastam. A levél egy Helen nevű csajtól jött, aki az Ikea Live magazinjának magyar-szlovák és cseh kiadványának szerkesztésével foglalkozik. Azzal keresett meg, hogy az Ikea Family Live közösségi oldalra feltöltött képeim alapján, szeretnék, ha a lakásunk szerepelne a House Call sorozatukban. Ez egy olyan sorozat, amiben hétköznapi emberek befotózzák a saját lakásukat, majd válaszolnak egy e-mailes interjúra, amiből a szerkesztők egy anyagot gyúrnak. Nos, egy napba telt, de befotóztam a gyömrői házunkat. A magazin ma jelent meg, itt olvashatjátok, de néhány fotót megosztok veletek itt is.

0 Tovább

Óvónéniből hip-hop díva

Múlt hétvégén Orsinak segítettem egy fotózáson. Amellett, hogy Orsi kitűnő gyerek, család és kismama fotós, még a Tilka egyik tervezője is. Ezúttal egy bölcsödei gondozó"nénit", Annácskát fotóztuk. A hamarosan végzett ovónővé avanzsáló Annácska először nem volt felszabadult a kamera előtt, majd jött a neon sapka és mindent megváltoztatott, előjött belőle a hip-hop díva.

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

0 Tovább

DIY: képes medál

Az egyik unokahugom lepett meg ezzel az egyedi és könnyen elkészíthető medállal. A képet egy baba-mama fotózás alkalmával a Cserkúti Tamás Fotográfia készítette, az unokahugom pedig "ellopta" a Facebookról. A képet csak a megfelelő méretben ki kellett nyomtatnia, majd az előre beszerzett medálalapra ráragasztani, ezután pedig az ovális üveget rögzíteni. Kellékeket például találtok a Meska Alkotók boltjában. Egyedi, kedves ajándék, ráadásul nagyon egyszerűen elkészíthető!

fotó: Lilla

0 Tovább

Sütit ajándékba!

Még javában zajlanak az utókarácsonyi bulik. Ha éppen egy ilyenbe készülsz, és süteményt szeretnél ajándékozni, akkor most megmutatom, hogyan csomagolhatod be szépen és stílusosan!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek