Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zabos-kukoricapelyhes keksz

Imádom a zabpelyhet, és természetesen a csokoládét is! Ez a pofon egyszerűen elkészíthető keksz ezt a két imádott alapanyagot egyesíti. Az meg, hogy pofon egyszerű, mi sem bizonyítja jobban, minthogy a héten, mikor váratlul vendégek jelentkeztek be (pontosabban elfelejtettem, hogy jönnek), és csak 20 perc volt az érkezésükig, akkor is simán összedobtam két tepsivel!

fotó: Lilla

1 Tovább

Asztalból ház

A névnapra készített mágneses horgászkészlet után karácsonyra egy kisházat készítek a kisfiamnak. Az inspirációt előszőr egy, a Pinteresten talált kép adta: ott láttam meg, hogy anyukák milyen ötletesen készítenek egy 5 oldalú huzat segítségével asztalból kisházat.

0 Tovább

Croissant házilag, egyszerűen

Egyszerűen imádom a sima, vajas croissant! Itt Gyömrőn van egy isteni pékség, amit mindenki csak Pékbácsiként emleget, mivel egy több évtizedes tapasztalattal rendelkező bácsié az üzem és a bolt. Pékbácsinál az olyan hagyományos péksütik, mint a kakaóscsiga vagy a sajtosrúd páratlanok, de vajas croissant, megkockáztatom sosem volt az üzlet kínálatában. A Sparban ugyan van nem is olyan rossz croissant, de mégsem szeretném a multi tömegtermékét enni, így úgy döntöttem, sütök házilag. Egy elég könnyű receptet találtam a neten, amin én még egy kicsit alakítottam, változtattam, egyszerűsítettem. A végeredmény a képen, a recept a tovább mögött.

fotó: Lilla

1 Tovább

DIY: játszópárna

Egy gyerekkori ismerősöm, aki ma már szintén anyuka, keresett meg azzal pár napja, hogy szeretne egy játszós párnát (vagy játszópárnát?) a kislányának. A babakorú hölgy ugyanis imád mindenféle gombot, szalagot és cipzár birizgálni.

fotó: Lilla

0 Tovább

Mézes keksz, az instant mézeskalács

Még több mint negyven nap van karácsonyig, de azért nem árt a konyhában is elkezdeni az edzést az ünnepekre, hogy szuper finomságokkal várhassuk a rokonságot. Én az ünnepekkor mindig többféle kekszet készítek, és az új recepteket szeretem előre kipróbálni. Most egy ilyen mézes keksz következik!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek