Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húvétra hangolva

Ilyen borongós, havas, esős időben nem sok kedvem volt készülni a húsvétra, de azért az utolsó nap készítettem csokis muffint és répaformájú kosárkákat. Dekorációsötlet és recept következik!

Répa kosárka

A répa formájú kosárkák ötletét ebből a blogból csentem. Elkészíteni pofon egyszerű, csak narancs és zöld papírral, zöld szalagra és stiftes ragasztóra lesz szükségünk. A téglalap alakú papírból tölcsért hengergetünk, majd a zöld papírból vágott csíkból fület ragasztunk neki. Én apró, összegyűrt zöld papaírcsíkokból a répa belsejébe is tettem. Ebbe kerülhetnek később csokitojások, de akár fel is akaszthatjuk őket dekorációként.

fotó: Lilla

0 Tovább

Csurrosz

A churros egy isteni spanyol édesség, amit tavaly ilyenkor Valenciában kóstoltam meg először. A churros nagyon finom porcukorral megszort fánkrudacskákat takar, amiket csokiöntetbe szokás mártogatni. Nosztalgiáztam a tavalyi utazásunkon, és így jött az ötlet, hogy a képek mellett az ízeket is idézzük fel. Egyik este nekiláttam a churros készítésének. Hogy mi lett az eredmény? Milyen recept alapján dolgoztam, az a tovább után kiderül!

fotó: Lilla

0 Tovább

Saját készítésű csoki bonbon Bálint-napra

Valentin-napra édességet is szokás adni. Bár többnyire a virág-bonbon kombinációt férfiak adják nőknek, de egy saját készítésű édességgel a lányok is meglephetik a fiúkat. Én így tettem a férjemmel, és saját kezűleg készítettem csokis bonbont, amit szintén saját készítésű dobozba csomagoltam. SOS ajándéknak is kitűnő, még elkészíthető!

fotó: Lilla

0 Tovább

Zabos keksz mogyoróval és fahéjjal

Újabb hétvége, újabb kekszsütés és újabb recept. Ezúttal is egy zabpelyhes kekszet készítettem, most mogyoróval és fahéjjal ízesítettem, a tetejére pedig csokimáz került. Kép itt, recept pedig a tovább után!

fotó: Lilla

0 Tovább

Fahéjas keksz egyszerűen

Úgy tűnik a hétvégét nem bírom ki sütés nélkül. Miután pénteken összeütöttem egy szülinapi tortát az egyik kedves barátnőm harmincadik bulijára, szombaton nekiállítam kekszet sütni. A recept pofon egyszerű és olcsó, a végeredmény pedig isteni!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek