Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyerjetek LSB táskát és Pocket Trailert!

A panyizsuzsi potyapénteken ezúttal egy Lilla Sellei Bags és egy Pocket Trailer keresi gazdáját! Nem kell mást tennetek, mint kommentelni az itt található posztot, valamint feliratkozni a panyizsuzsi márka hírlevelére, és már csak a szerencsében kell bízni!

fotó: Pixel Művek (Hubai Orsi)

0 Tovább

Deszkás táskák cruiser-ekhez 2.

Van az úgy, hogy az ember beleszeret egy anyagba. Ez történt velem legutóbb az Ikeában is, amikor megláttam a MARGARETA nevet viselő, fahasábos mintájú textilt is. Hátizsák készült belőle, persze deszkatartós.

fotó: Lilla

0 Tovább

Deszkás táskák cruiser-ekhez

A hagyományos deszkákon guruló srácoknak készült táskát már itt láthattátok, és nemrég elkészült a főként lányok által használt, mini cruiser deszkákhoz passzoló párja. A táskát tesztelés közben, a Velencei-tó partján tett gördeszkás túránk alatt kapta lencsevégre Hubai Orsi a Pixel Művektől.

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

0 Tovább

Kati néni variálható táskája

A kisfiam legkedvencebb bölcsis nénijének, Kati néninek készült ez a táska szülinapi meglepetésnek. Kézitáskaként hatalmasra bővíthető, míg válltáskaként éppen a napi kellékek elférnek benne.

fotó: Lilla

0 Tovább

Táska gördeszkázáshoz

Robinak készült egyedi megrendelésre ez a gördeszkás hátizsák, hogy abban az esetben, ha hazánk csodálatosan aszfaltozott úthálózata éppen nem teszi lehetővé a gurulást, akkor se kelljen a deszkáját a kezében cipelnie. Még több kép és leírást a tovább mögött.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek