Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb karkötők kötélből

Az első pink verziót most egy menta-szürke hármas és egy neonnarancs-neonzöld trió követi. A karkötők elkészítésének leírását ebben a bejegyzésben találjátok!

fotó: Lilla

0 Tovább

Kötélből karkötő 2.

Teljesen belebolondultam a kötélből készített ékszerekbe, és folyton ilyenek után kutatok a neten. A sok inspiráció, és az első próbálkozás után, most itt az első igazán mutatós darab. Ha érdekel, hogyan készítettem, akkor kattints a továbbra!

fotó: Lilla

0 Tovább

A pink, szarvasos hátizsák

Az Ikeában vásárolt szarvasos anyagból nemcsak kép és díszpárna készült, hanem egy hátizsák is. A többféle rózsaszínt, szürkét és napsárgát tartalmazó anyagot fekete és pink hevederekkel, valamint fekete és pink csatokkal kombináltam. A táska alja és a bélése pedig egyszínű pink anyagból készült.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY tippek tőlem a Maximában

Még javában tartott a nyár, amikor megkerestek a Maximától, hogy szerepeljek a szeptemberi számukban. A szóban frogó anyagban DIY bloggereket mutatnak be, és ők adnak, egy-egy munkához kapcsolódó ötletet és tippet. Szeptember elején meg is jelent az első őszi szám, amiből most itt van egy kis ízelítő! A blog mellett a cikk a táskamanufaktúrámat is említi. :)

0 Tovább

Levendulás esküvőre, levendulás táska

Anna: Nézd, ilyen levedulaszínű lesz a körmöm az esküvőn!
Lilla: És a virág? Jól mutatna a levendula!
Anna: Ez jó ötlet! Akkor az lesz!
Ez a csetelés folyt le házasulandó barátnőm és közöttem a minap. Így eldölt, levendulás lesz az esküvő, sok lilával és fehérrel. Itt a gyömrői méteráruboltban csodaszép levendulás textilt lehet kapni, így felajánlottam Annának, hogy veszek terítőnek. De a 990-es méterár ekkora mennyiségnél sok lett volna, így jött hát az a szuper ötletem, hogy akkor legyenek sima fehér terítőn levendulás asztali futók. Az anyagot megvettem, a futókat megvarrtam, és még egy menyasszonyi kistáskára is futotta a maradékból. Ez következik most!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek