Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pötty és farmer

Zsuzsi barátnőmnek készült egyedi megrendelésre a képen látható, farmer külsejű és pöttyös bélésű táska. Zsuzsinak már van egy pink és egy karamell színű verziója ebből a variálható tákámból. Zsuzsi azért imádja a variálható táskát, mert kétgyerekes anyukaként nagyon praktikus neki: a játszótérre ment a babakocsira akaszthatja, majd a téren a hátára veheti (így nem akadályozza a játékban), a biciklin száguldva pedig keresztbe vetheti.

fotó: Lilla

0 Tovább

Bevetés közben a masnis koktéltáska

Egy hónapja mutattam be az Eszter barátnőmnek készült masnis koktéltáskát, ami egy esküvőre készült. Szombaton meg is volt az esküvő, és íme, Eszter így viselte a táskát! (Teljesalakos kép a tovább után!)

fotó: Neményi Márton

0 Tovább

A mindent elnyelő tréningtáska

Újabb táska került a Lilla Sellei Bags kínálatába: ez a praktikus kialakítású tréningtáska egyedi megrendelésre készült, a vevő a Yo Can Make This oldalon találta, és szerette volna, ha megvarrjuk neki. A táska olyan prímán sikerült, hogy gondoltuk felvesszük az állandó kínálatba. Kitűnő edzőterembe és edzésre járáshoz, jógához, aerobikhoz.

fotó: Lilla

Néhány infó a táskáról:
Oldalt praktikus üvegtartó zsebbel rendelkezik, elöl egy nagy méretű cipzáros zsebbel, belül pedig egy hatalmas gumis tárolóval. Így van hely az üdítőnek, a cipőnek, a papucsnak, a törülközőnek, a tusfürdőnek és nem utolsó sorban az edzésen viselt ruhának. A nagy oldalsó cipzárnak köszönhetően egyszerűen kinyitható, így könnyű megtalálni benne bármit. A keresztbe futó pánt, akár vállon, akár átvetve is hordható.

Bővebb infó: Lilla Sellei Bags

0 Tovább

Virágkoszorú kislányoknak

A múltkori csipkés fejpánt után, most egy szolidabb, de szintén fodros virágos darab készült. A tovább után kiderül, hogyan készült, és az is, hogy honnan tudtok ilyet rendelni!

fotó: Lilla

0 Tovább

Koktéltáska esküvőre

Készült egy koktéltáska már egy ugyanilyen Vagabond cipőhöz, de most Eszter masnis táskája után megszületett az ridikül is, amit majd én viselek majd a tanúruhámmal. A masnis verzió helyett az én pöttyös ruhámhoz egy egyszerűbb formájú táskát varrtam.

fotó: Lilla

Rendelés és még több táska: Lilla Sellei Bags

2 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek