Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pakolós táska tavaszra és nyárra

Újabb táska készült egyedi megrendelésre. Debi egy hatalmas, pakolós táskát szeretett volna, olyat ami jól megy a tavaszi cuccaihoz. A bézs, barna és sötétkék anyagokból készült táska strapabíró, és vállon, valamint kézben is hordható.

fotó: Lilla

0 Tovább

Egyedi táska légikisasszonyoknak

Repülőgép? Rúzs? Táska? Földgömb? Igen, hiszen egy légikisasszony rendelte tőlem ezt az egyedi táskát magának és egy szintén szakmabeli barátnőjének!

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

0 Tovább

Újabb karkötők kötélből 2.

Újabb kötélkarkötők készültek ezúttal neonsárga és csodálatos türkizkék alapanyagból. A karkötő elkészítésének leírását itt találod, a korábbi menta, szürke és neonnarancs, valamint neonzöld karkötők fotóját pedig ide kattintva tudod megnézni!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: játszópárna 2.

Szintén karácsonyi meglepetésnek, egyedi megrendelésre készült a második játszópárna is. Ezzel a párnával egy Jázmin nevű kislány játszik majd, így egy J betűt és egy virágot is varrtam rá. Ezen is van gomb, virágok, szalagok és mindenféle érdekes kiegészítő.

fotó: Lilla

Bővebb infó és rendelés a Lilla Sellei Bags oldalon!

0 Tovább

DIY: játszópárna

Egy gyerekkori ismerősöm, aki ma már szintén anyuka, keresett meg azzal pár napja, hogy szeretne egy játszós párnát (vagy játszópárnát?) a kislányának. A babakorú hölgy ugyanis imád mindenféle gombot, szalagot és cipzár birizgálni.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek