Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Romantikus rózsamánia 2.

Elkészült a sorban a harmadik vintage fonott táska, amit megrendelésre újítottam fel. Akárcsak a másodiknál, most is a rózsás anyagból készült a bélés és a vállpánt.

fotó: Lilla

0 Tovább

Masnis koktéltáska

A korábban bemutatott tanúruhámhoz múlthét pénteken megvettem a cipőt is. Egy platformtalpú, bogyószínű szandált választottam a Vagabond kínálatából, mivel ez a szín iszonyatosan szép a kékes-zöld ruhámmal. Mint kiderült Eszter barátnőmnek is pont ugyanilyen cipője van, és úgy tervezi, hogy idén nyáron ő is ezt viseli majd egy esküvőn. Mikor megtudta, hogy mindenféleképpen készítek magamnak egy, a cipővel harmonizáló színű táskát, akkor lecsapott a lehetőségre, és ő is rendelt magának egyet tőlem.

fotó: Lilla

0 Tovább

Csipkekoszorú kislányoknak

Egy kislány első születésnapjára vagyunk hivatalosak. Ajándékba valami egyedi, csajos, kézzel készült kiegészítőt szerettem volna vinni. Így készült el ez a csajos, csipkés fejpánt. Lehet, hogy kicsit túl csajos lett a csipkével, a rózsaszín virágokkal és a tavasztündérrel, de mentségemre legyen mondva, ez egy fiús anya lányos vágyainak a kiteljesedése. Hogyan készült? A tovább után kiderül, és az is, hogy honnan rendelhettek ilyet, ha nem akartok ti magatok bíbelődni vele!

fotó: Lilla

0 Tovább

Romantikus rózsamánia

Már a második régi, fonott kosarat újítottam fel. Ezúttal egy olyan modell akadt a kezeim közé, aminek nemcsak a pántjait, de a bélését is ki kellett cserélni. (A korábban bemutatott fonott kosár más formájú volt, annak nem volt bélése, így csak a fogóját cseréltem le.) Ez a kosár egy romantikus rózsás bélést kapott a megrendelő igényei szerint. A bélésen kívül pedig a fogóira is került az anyagból. A tovább után még több kép, sőt az is kiderül, hogy a maradék anyagból milyen textiltáska született. (A szemfülesek észrevehetik, hogy a helyi méteráru boltban sikerült ugyanolyan mintájú anyagot vennem, mint amiből az édesanyámnak vásárolt kertészkedős kötény készült.) Bővebb infó és még több táska: Lilla Sellei Bags

fotó: Lilla

0 Tovább

Verdás hátizsák házilag

Kis unokaöcsénk már nem is olyan kicsi, hiszen ősszel iskolába megy. A Verdák még a hétéveseknél is menőnek számítanak, éppen ezért az iskolakezdésre egy verdás hátizsákot varrtam neki, amiben majd hordhatja a tornacuccát. A tovább után még több kép, leírás és szabásminta. A szabásminta pofon egyszerű, így a nem olyan rutinos varrók is nyugodtan kattintasnak!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek