Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

DIY: párnatuning

Imádom a H&M Home-ot. Mielőtt bejött volna Magyarországra, mindig áhitozva néztem a honlapját. Elsőre mégis ezt a mi otthonunkba nem igazán passzoló fekete párnát sikerült ajándékként megkapnom a H&M Home kínálatából. Régóta tervezgetem, hogy néhány színes pompommal a lakásunk stílusára formázom. Végül nem pompompokat, hanem függönybojtszerű díszeket készítettem erre a fekete rondaságra. Megmutatom, hogyan!

fotó: Lilla

0 Tovább

Doboz tuning egyszerűen

Még pár hónapja, az egyik szüleimnél töltött héten találtam nagypapámnál két fadobozt, amelyeket még az én asztalos dédipapám készített. Sok emlékem van a dédipapámról, így az általa készített tárgyak különösen kedvesek nekem. Mikor az eltüzelendő fakupacon megtaláltam a két dobozt, egyből tudtam, hogy ezek nekem kellenek. A kép után elárulom, hogyan festettem át őket úgy, hogy passzoljanak a fehér uralta dolgozósarokba.

fotó: Lilla

0 Tovább

Szarvasokat a falra!

A múltkori, nappaliba készített textilkép után most egy újabbat készítettem, ezúttal a hálóba. A dolgot nem bonyolítottam még annyira se, mint az előző képnél.

fotó: Lilla

0 Tovább

Íróasztal tuning

Egészen mostanáig egy nagyon ronda, narancssárga rácsos polc állt az íróasztalunk mellett, azon tartottunk mindenféle papírokat, füzeteket. De a férjemtől végre a szülinapomra megkaptam Józsit, azaz az Ikea Josef névre keresztelt, fém szekrényét. Így az íróasztal és környéke sokkal szebb lett. A szekrény örömére kicsit rendet raktam az íróasztal körül, és egy két praktikus apróságot is készíettem! Dobozból kábelrendező lett, míg a szalvétaratróból irattartó. Ezek következnek most!

fotó: Lilla

0 Tovább

Tároló textilből a gyerekszobába

Ezúttal a gyerekszobába készítettem egy textiltárolót. A pelenkázót már múlthétvégén szekrénnyé alakítottuk, és az egyik oldala szabadon állt, így oda szerettem volna készíteni egy textiltárolót, amibe akár a kisebb plüssállatokat vagy például a zoknikat lehet majd tartani.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek