Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Űrhajó a gyerekszobában

Egyik nap kitaláltam, hogy Bálint szobájába, az ágy fölé kellene egy űrhajó, és másnapra elkészült az egyedi falmatrica. (Bárcsak minden vágyam ilyen gyorsan teljeseülne!) Szerintem szuperül mutat, így már egy igaz, vagány nagyfiú szobájára kezd hasonlítani a másfél éves főhadiszállása. Nektek tetszik?

fotó: Lilla

0 Tovább

Új lakás: részletek 1.

Az Ikea Family Live magazin januári számában ugyan még a gyömrői otthonunkat láthattátok, de mivel a svéd cégnél majdnem 5 hónap volt az anyag átfutási ideje, mire megjelent, mi már elköltüztünk. Ismét a fővárosban lakunk egy lakásban. A lakást szépen lassan rendezem be, szépen lassan minden megtalálja a helyét, ahogyan időm engedi, ebből mutatok is részleteket (korábban már láthattátok a fiam szobájába készült felhőt is). 

fotó: Lilla

A Tilka táskalámpa az íróasztalomnál kapott helyet, mellette egy tolltartónak használt űrhajós váza és a legújabb táskaszerzeményem díszeleg.

Porcelán űrhajó, Butlers, 990 forint (akciósan)

Arany színű, fém clutch, Reserved, 3.490 forint (akciósan)

Táskalámpa és hosszabbító magenta textilkábellel, Tilka, ajándék

0 Tovább

Lakberendezés, ahogyan én csinálom

Még szeptember elején kaptam egy e-mailt, amit persze majdnem olvasatlanul kitöröltem, mint a szerkesztőségi e-mail címre érkező legtöbb szemetet, de nagy szerencsémre aztán mégsem kattintottam a kukára, hanem elolvastam. A levél egy Helen nevű csajtól jött, aki az Ikea Live magazinjának magyar-szlovák és cseh kiadványának szerkesztésével foglalkozik. Azzal keresett meg, hogy az Ikea Family Live közösségi oldalra feltöltött képeim alapján, szeretnék, ha a lakásunk szerepelne a House Call sorozatukban. Ez egy olyan sorozat, amiben hétköznapi emberek befotózzák a saját lakásukat, majd válaszolnak egy e-mailes interjúra, amiből a szerkesztők egy anyagot gyúrnak. Nos, egy napba telt, de befotóztam a gyömrői házunkat. A magazin ma jelent meg, itt olvashatjátok, de néhány fotót megosztok veletek itt is.

0 Tovább

Pihe-puha fotómasinák

A H&M Home kínálatában láttam meg a bazárban kettes számmal szereplő csörgős, plüss fényképezőgépet. Annyira megtetszett, hogy körbenéztem a neten, hogy milyen más, fényképezőalakú vagy éppen fényképezőgépekkel díszített lakberendezési kellék kapható. Íme az eredmény! Fotós barátnak last minute ajándékötletnek sem rosszak!

1. Nyomott mintás párna, Etsy, 7.570 forint

2. Csörgő, H&M Home, 1.490 forint

3. Kicsi párna, Etsy, 3.410 forint

4. Polaroid párna, Etsy, 7.730 forint

5. Plüsskamera, NeatoShop, 11,95 dollár

0 Tovább

Őszi ajtódísz 165 forintból

Gyömrőn még hobbibolt (!!!) is van, ahova elég sűrűn be is térek. Elhatároztam, hogy még mielőtt kiteszem a karácsonyi ajtódíszt, szeretnék egy őszi verziót is készíteni. Gondoltam veszek valami apróságot a hobbiboltban, majd azt kombinálom levelekkel és ágakkal.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek