Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Textiltáskából párnahuzat

A környezettudatos szemlélet terjedésének köszönhetően ma már sok helyen textiltáskában csomagolják az árut. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekünk már annyi textiltáskánk van, hogy nem tudunk velük mit kezdeni, nem tudjuk mindent kihasználni, még egy nagybevásárlás alkalmával sem. Éppen ezért mikor legutóbb kaptam egy egyszerű fekete textiltáskát, elhatároztam, hogy párnahuzatot készítek belőle. Hogy hogyan? A tovább után kiderül!

fotó: Lilla

0 Tovább

Textilkép a falra

A nappalinkban a kanapét kétoldalról könyvespolcok szegélyezik, így ott nem szorul dekorálásra a fal. Viszont a kanapé felett sokáig nem volt semmi, csak az üres fehér fal. Miután a férjem pár napja megjegyezte, hogy milyen üres ott a fal, gondoltam készítek oda egy textilképet. Elárulom, hogyan csináltam!

fotó: Lilla

0 Tovább

Előszobai tárolás: főszerepben a radiátor

Az előszobánk irtó kicsi. Sajnos szekrény nem fér be, egyedül egy kalaptartós fogas (2) az, amin a kabátokat és egyéb kiegészítőket tárolni tudjuk. A cipőtárolást elég jól megoldottunk három műanyag, billenős Ikea cipős szekrénnyel (1), valamint két darab felkötözhető textilből készült cipőtartóval (3), de így télen a sálakkal és a sapkákkal már bajban voltunk. Erre találtam kreatív megoldást.

fotó: Lilla

0 Tovább

A porcelánkészlet új szerepben

A nagyitól örökölt porcelánkészletet nem kell feltétlenül az ötórai teához használni. Pláne, ha hiányos a készlet! Egy míves darab jól mutat a fésülködőasztalon. Pakold tele sminkcuccokkal, ecsetekkel vagy éppen hajbavalókkal!

fotó: Lilla

A teljes anyag és még több ötlet a novemberi Time Out Pécsben, ami digitális formában itt olvasható!

0 Tovább

DIY: vintage ülőke és tároló az előszobába

Még az asztalos dédipapám készítette a képen látható fiókos hokedlit. Elhatároztam, hogy lecsiszolom, újrafestem, mert így fillérekből megvan az ülőkeként, lerakóasztalként vagy éppen tárolóként funkcionáló előszobabútor.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek