Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb karkötők kötélből 2.

Újabb kötélkarkötők készültek ezúttal neonsárga és csodálatos türkizkék alapanyagból. A karkötő elkészítésének leírását itt találod, a korábbi menta, szürke és neonnarancs, valamint neonzöld karkötők fotóját pedig ide kattintva tudod megnézni!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: játszópárna 2.

Szintén karácsonyi meglepetésnek, egyedi megrendelésre készült a második játszópárna is. Ezzel a párnával egy Jázmin nevű kislány játszik majd, így egy J betűt és egy virágot is varrtam rá. Ezen is van gomb, virágok, szalagok és mindenféle érdekes kiegészítő.

fotó: Lilla

Bővebb infó és rendelés a Lilla Sellei Bags oldalon!

0 Tovább

SOS mutatós ajándékcsomagolás

Már csak pár nap van hátra az ünnepekig? És te még sehol nem állsz az ajándékok becsomagolásával? Semmi kreatív ötleted nincsen, hogyan is kellene az ajándékok csomagolását egyedivé és mutatóssá tenni? Akkor most figyelj, SOS tipp következik!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: asztalból ház

Már egy korábbi posztban bemutattam az inspirációforrást az asztalból ház DIY ötlethez. Most pedig bemutatom, hogyan készült Bálint kis kuckója, ami 2 perc alatt felállítható és akár el is bontható!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: mamadivat

Túrtam egy hosszú ujjú felsőt, de sajnos mivel gyerek méret, a karöltője szűknek bizonyult. Nem volt hát mit tenni, mint kicsit átszabni! De ha már átszabtam, akkor elővettem a textilfilcet is, hogy valami vicces felirat is kerüljön a pólóra. Nem sokat gondolkodtam, így született meg a nem túl kreatív Bálint anyukája felirat. Utólag persze meg lehet magyarázni: sokan sokszor néznek a fiam nővérének, így ez a félreértés, a póló viselésével könnyen elkerülhető! :)

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek