Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Doboz tuning egyszerűen

Még pár hónapja, az egyik szüleimnél töltött héten találtam nagypapámnál két fadobozt, amelyeket még az én asztalos dédipapám készített. Sok emlékem van a dédipapámról, így az általa készített tárgyak különösen kedvesek nekem. Mikor az eltüzelendő fakupacon megtaláltam a két dobozt, egyből tudtam, hogy ezek nekem kellenek. A kép után elárulom, hogyan festettem át őket úgy, hogy passzoljanak a fehér uralta dolgozósarokba.

fotó: Lilla

0 Tovább

Szarvasokat a falra!

A múltkori, nappaliba készített textilkép után most egy újabbat készítettem, ezúttal a hálóba. A dolgot nem bonyolítottam még annyira se, mint az előző képnél.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY tippek tőlem a Maximában

Még javában tartott a nyár, amikor megkerestek a Maximától, hogy szerepeljek a szeptemberi számukban. A szóban frogó anyagban DIY bloggereket mutatnak be, és ők adnak, egy-egy munkához kapcsolódó ötletet és tippet. Szeptember elején meg is jelent az első őszi szám, amiből most itt van egy kis ízelítő! A blog mellett a cikk a táskamanufaktúrámat is említi. :)

0 Tovább

DIY esküvői dekoráció: szalvétából pompom

Utolsóként szalvétákból készítettem pompomokat barátnőm esküvőjére. A fehér és levendula lila mellett a rózsaszín lesz még az esküvő dekorációjának a színe, így az asztalra kerülő fehér és lila szalvéták mellett rózsaszínból is készítettem pompomokat. Nagyon egyszerű, olcsó és látványos dekorációs elem a pompom, most elárulom, hogyan készült!

fotó: Lilla

0 Tovább

Kötélből karkötő

Ha valaki végigpörgeti a Pinterestet, az biztosan belebotlik egy kötélből készült karkötőbe, hiszen nagyon divatosnak számítanak (sőt, én már 2011-ben írtam erről). Éppen ezért gondoltam készítek én is magamnak. Ha te is szeretnél, akkor kattints a továbbra, és megmutatom, hogyan csináltam!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek