Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tároló textilből a gyerekszobába

Ezúttal a gyerekszobába készítettem egy textiltárolót. A pelenkázót már múlthétvégén szekrénnyé alakítottuk, és az egyik oldala szabadon állt, így oda szerettem volna készíteni egy textiltárolót, amibe akár a kisebb plüssállatokat vagy például a zoknikat lehet majd tartani.

fotó: Lilla

0 Tovább

Textiltáskából párnahuzat

A környezettudatos szemlélet terjedésének köszönhetően ma már sok helyen textiltáskában csomagolják az árut. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekünk már annyi textiltáskánk van, hogy nem tudunk velük mit kezdeni, nem tudjuk mindent kihasználni, még egy nagybevásárlás alkalmával sem. Éppen ezért mikor legutóbb kaptam egy egyszerű fekete textiltáskát, elhatároztam, hogy párnahuzatot készítek belőle. Hogy hogyan? A tovább után kiderül!

fotó: Lilla

0 Tovább

Húvétra hangolva

Ilyen borongós, havas, esős időben nem sok kedvem volt készülni a húsvétra, de azért az utolsó nap készítettem csokis muffint és répaformájú kosárkákat. Dekorációsötlet és recept következik!

Répa kosárka

A répa formájú kosárkák ötletét ebből a blogból csentem. Elkészíteni pofon egyszerű, csak narancs és zöld papírral, zöld szalagra és stiftes ragasztóra lesz szükségünk. A téglalap alakú papírból tölcsért hengergetünk, majd a zöld papírból vágott csíkból fület ragasztunk neki. Én apró, összegyűrt zöld papaírcsíkokból a répa belsejébe is tettem. Ebbe kerülhetnek később csokitojások, de akár fel is akaszthatjuk őket dekorációként.

fotó: Lilla

0 Tovább

Vintage táska feltuningolva

A Vaterán potom pénzért vásároltam a képen látható fonott táskát. Maga a táska gyönyörű, de a zárja és a pántja csúnya, elöregedett műbőr volt. Elhatároztam, hogy kicserélem valódi bőrre, de akkor már valami frissességet is viszek a táska stílusába. Így esett a választásom a lila bőrre és a narancs fonalra. A végeredmény itt, még több kép pedig a tovább után.

fotó: Lilla

0 Tovább

Fűzz gyöngyöt!

Az Ikeában 1490 forintért egy hatalmas adag műanyag gyöngyöt vásárolhatunk. Ebből aztán mindenféle ékszert fűzhetünk. Én legutóbb egy háromszög alakú medált készítettem. A gyöngyöket egy fehér rugalmas gumira fűztem fel, úgy hogy a gumi egyik végét az egyik, míg a másikat a másik irányból fűztem át. A gyöngyök számát fokozatosan emeltem. Mikor a medál elérte a kívánt méretet, elkötöttem a gumit, és egy szalaggal helyettesítettem a láncot.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek