Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elől rövid, hátul hosszú!

Az idei év slágerfazonjai nem mások, mint az elől hosszú, hátul rövid ruhák és szoknyák. Számos fast fashion üzletben vehetünk ilyen darabot, de én elkészítettem a saját verziómat is. Előbb inspirációs bazár, aztán a saját készítésű ruha!

Képek: lookbook.nu, hm.com és topshop.com

0 Tovább

Egyedi tükör a tucattermékből

Így lett egyedi előszobai tükrünk. A teljes leírás itt található!

fotó: Lilla

0 Tovább

Csipkébe borult fotósok

A Pinterest oldalán találkoztam először a Bloom Theory márka csodás, csipkés, masnis, csajos, fényképezőgépekhez való pántjaival. Mivel fotózom, és szeretem az egyedi cuccokat, egyből beleszerettem a termékeikbe, de a 120 dolláros ár eltántorított a rendeléstől. Ekkor jött a kézenfekvő ötlet, hogy ilyet én is tudok magamnak készíteni! Íme a végeredmény. A megvalósítás lépésről lépésre a csinaldmeg.hu oldalon olvasható!

fotó: Lilla

0 Tovább

Így készíts házilag bodzaüdítőt!

0 Tovább

Hogyan varrjuk be a keresztpántokat a gyakroló balettcipőnkbe?

A gyakorló balettcipőkben nincsenek gyárilag benne a keresztbe futó gumipántok. Ezt mindenkinek magának kell belevarrnia a lábfej formájának megfelelően. Én így varrtam bele az enyémbe.

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek