Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Doboz tuning egyszerűen

Még pár hónapja, az egyik szüleimnél töltött héten találtam nagypapámnál két fadobozt, amelyeket még az én asztalos dédipapám készített. Sok emlékem van a dédipapámról, így az általa készített tárgyak különösen kedvesek nekem. Mikor az eltüzelendő fakupacon megtaláltam a két dobozt, egyből tudtam, hogy ezek nekem kellenek. A kép után elárulom, hogyan festettem át őket úgy, hogy passzoljanak a fehér uralta dolgozósarokba.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: ara ajándék

Volt már egy cikk arról, hogyan is tuningoltam fel a fast fashion márkától vásárolt tanúruhámat a nyáron esedékes családi esküvőre. Abból a posztból kiderült, hogy azon az esküvőn én leszek a tanú. Nos, én nagyon komolyan veszem a feladatomat, mindenbe belekotnyeleskedek, de persze azért hasznos dolgokat is csinálok, mint például ajándékot az arának. Mert ugye minden menyasszonynak kell egy kék harisnyakötő. Elárulom, hogyan készült!

fotó: Lilla

0 Tovább

Verdás hátizsák házilag

Kis unokaöcsénk már nem is olyan kicsi, hiszen ősszel iskolába megy. A Verdák még a hétéveseknél is menőnek számítanak, éppen ezért az iskolakezdésre egy verdás hátizsákot varrtam neki, amiben majd hordhatja a tornacuccát. A tovább után még több kép, leírás és szabásminta. A szabásminta pofon egyszerű, így a nem olyan rutinos varrók is nyugodtan kattintasnak!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: irattartó

Egy kis itthon talált ikeás maradék anyagból varrtam a képen látható irattartót. A kettéhajtható tartó egyik részébe tolltartókat varrtam, míg a másik részébe papírok, iratok és jegyzetfüzetek férnek. Gombbal záródik, és a füleinek köszönhetően könnyen megfogható.

fotó: Lilla

0 Tovább

Turkálós tuning 2.

Hatalmas divat idén nagyon bő, ugyanakkor hasvillantós laza felsőket viselni - legyen az akár póló, trikó vagy éppen pulóver. Megmutatom, hogyan tudunk egy két mérettel nagyobb felsőből a képen látható modellekhez hasonló ruhadarabot készíteni magunknak egy olló segítségével.

Ezüst színű, bő hasvillantós póló - Asos 39,39 euró
Szürke, pamut hasvillantós pulóver - NON+ 11.900 forint

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek