Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb karkötők kötélből

Az első pink verziót most egy menta-szürke hármas és egy neonnarancs-neonzöld trió követi. A karkötők elkészítésének leírását ebben a bejegyzésben találjátok!

fotó: Lilla

0 Tovább

Terepmintás csokornyakkendő

A fiamnak, a férjemnek és az öcsémnek készített csokornyakkendő után mások is megkértek, hogy készítsek nekik is. Először egy kisfiúnak és az apukájának kellett varrnom bordó anyagból egyennyakkendőt, most pedig egy haverom kért meg, hogy varrjak egy terepmintásat egy barátjának a szülinapjára. Íme a végeredmény, a csokornyakkendő elkészítésének a leírását pedig ebben a korábbi posztban találjátok.

fotó: Lilla

0 Tovább

Kötélből karkötő 2.

Teljesen belebolondultam a kötélből készített ékszerekbe, és folyton ilyenek után kutatok a neten. A sok inspiráció, és az első próbálkozás után, most itt az első igazán mutatós darab. Ha érdekel, hogyan készítettem, akkor kattints a továbbra!

fotó: Lilla

0 Tovább

Őszi ajtódísz 165 forintból

Gyömrőn még hobbibolt (!!!) is van, ahova elég sűrűn be is térek. Elhatároztam, hogy még mielőtt kiteszem a karácsonyi ajtódíszt, szeretnék egy őszi verziót is készíteni. Gondoltam veszek valami apróságot a hobbiboltban, majd azt kombinálom levelekkel és ágakkal.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: párnatuning

Imádom a H&M Home-ot. Mielőtt bejött volna Magyarországra, mindig áhitozva néztem a honlapját. Elsőre mégis ezt a mi otthonunkba nem igazán passzoló fekete párnát sikerült ajándékként megkapnom a H&M Home kínálatából. Régóta tervezgetem, hogy néhány színes pompommal a lakásunk stílusára formázom. Végül nem pompompokat, hanem függönybojtszerű díszeket készítettem erre a fekete rondaságra. Megmutatom, hogyan!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek