Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

DIY: pihe-puha etetőszék

Az utazószetten felbuzdulva még beszereztem pár métert abból a jópofa anyagból, és pihe-puha párnát és rácsvédőt varrtam az etetőszékbe.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: koszorú helyett

Az unalmas koszorú helyett, idén tegyünk egy formabontó ágcsokrot az ajtóra! A teljes anyag és még több ötlet a decemberi Time Out Pécsben, ami online itt olvasható!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: karácsonyi csomagolás és ültetőkártya

Bálint születése a karácsonyban is hatalmas változásokat hoz: most először lesz fánk, és most először lesz nálunk ünnepi vacsora 27-én. A vacsorának (ahogyan a névadónak is) szeretnék stílust adni. Éppen ezért először ültetőkártyákat készítettem, amelyeket egy-egy ruhacsipesszel szeretnék majd rögzíteni a szalvétákhoz. És ha már vettem egy 20-as csipeszkészletet, akkor az ajándékokra is ezek kerülnek majd üzenetcsipesz formájában. Ezeknek az elkészítését mutatom most be néhány képben, először is lássuk a kellékeket:

fotó: Lilla

0 Tovább

Vállfára akasztott ünnepi hangulat

Még korábban mutattam be az Ikea katalógusából lopott vállfás szemüvegtároló ötletét. Most, hogy közelegnek az ünnepek, gondoltam ideje aktualizálni a vállfán lógó cuccokat. Így kerültek ideiglenesen a szemüvegek a fiókba, a gömbdíszek pedig a vállfára. Mivel többségében piros gömbjeink vannak, így a fára majd azok kerülnek, de a nagymamámtól örökölt, régi családi díszeket sem szerettem volna kihagyni a dekorációból, így azok a vállfán lógva, az előszobatükör felett teremtenek ünnepi hangulatot.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: vintage ülőke és tároló az előszobába

Még az asztalos dédipapám készítette a képen látható fiókos hokedlit. Elhatároztam, hogy lecsiszolom, újrafestem, mert így fillérekből megvan az ülőkeként, lerakóasztalként vagy éppen tárolóként funkcionáló előszobabútor.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek