Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sütit ajándékba!

Még javában zajlanak az utókarácsonyi bulik. Ha éppen egy ilyenbe készülsz, és süteményt szeretnél ajándékozni, akkor most megmutatom, hogyan csomagolhatod be szépen és stílusosan!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: felhődekoráció gyerekszobába

Az új lakásban, ahova még december elején költöztünk, Bálint szobája a kisebbik galériás helyiség lett. A tulajdonsnak ez volt a hálószobája, van benne egy gardróbnak megcsinált galéria is. Mivel a galérián és a lépcsőn sincs korlát, így azt szigorúan elbarikádoztunk a gyerek elől. Bálint szobája tehát a galéria alatti területre korlátozódik. A bár egy felnőtt állva elfér a galéria alatt és felett egyaránt, a megszokottnál kisebb belmagasság mégis kuckóssá teszi a teret. A falak nagyon üresek voltak a szobában, de tudtam, hogy nem hagyományos képekkel, hanem valami különlegesebbel szeretném dekorálni a szobáját. Az ötletért ezúttal is köszönet Ráhelnek, akinek a Pinterest oldalán láttam meg egy ehhez hasonló felhős dekort.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: bajszos cumi

A dm-be járok cumit venni, mivel nálunk nagyon fogyóeszköz (Bálint nem tud meglenni nélküle, de folyton elhagyja vagy eltűnteti őket), és ebben a drogériában lehet olyan formájút elfogadható áron venni, amit az én fiam favorizál. Normál esetben 599 forint egy pár cumi, de most megakadt a szemem a limitált mintájú darabokon. Ezekből egy darab volt 499. Egy rövid időre elbizonytalanodtam, hogy ne vegyem-e inkább azt a kis cuki bajszosat, majd támadt egy ötletem: rajzolok én a simára bajszot!

fotó: Lilla

0 Tovább

Újabb karkötők kötélből 2.

Újabb kötélkarkötők készültek ezúttal neonsárga és csodálatos türkizkék alapanyagból. A karkötő elkészítésének leírását itt találod, a korábbi menta, szürke és neonnarancs, valamint neonzöld karkötők fotóját pedig ide kattintva tudod megnézni!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: játszópárna 2.

Szintén karácsonyi meglepetésnek, egyedi megrendelésre készült a második játszópárna is. Ezzel a párnával egy Jázmin nevű kislány játszik majd, így egy J betűt és egy virágot is varrtam rá. Ezen is van gomb, virágok, szalagok és mindenféle érdekes kiegészítő.

fotó: Lilla

Bővebb infó és rendelés a Lilla Sellei Bags oldalon!

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek