Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Croissant házilag, egyszerűen

Egyszerűen imádom a sima, vajas croissant! Itt Gyömrőn van egy isteni pékség, amit mindenki csak Pékbácsiként emleget, mivel egy több évtizedes tapasztalattal rendelkező bácsié az üzem és a bolt. Pékbácsinál az olyan hagyományos péksütik, mint a kakaóscsiga vagy a sajtosrúd páratlanok, de vajas croissant, megkockáztatom sosem volt az üzlet kínálatában. A Sparban ugyan van nem is olyan rossz croissant, de mégsem szeretném a multi tömegtermékét enni, így úgy döntöttem, sütök házilag. Egy elég könnyű receptet találtam a neten, amin én még egy kicsit alakítottam, változtattam, egyszerűsítettem. A végeredmény a képen, a recept a tovább mögött.

fotó: Lilla

1 Tovább

Karácsonyi kívánságlista 1.

Itt az első karácsonyi kívánságlista, talán másoknak is ötletet adhat, mire is vágyik egy mai fiatal nő! (Persze az is lehet, hogy amikre én vágyok, azok másoknak teljesen felesleges hülyeségek...)

1. Mintás, összecsukható bevásárltáska, Reisenthel 4.490 forint

2. Pink futócipő, Nike 24.999 forint

3. Halszem objektíves analóg fényképezőgép, Lomography 10.900 forint

4. Egyedi cicafigura, Manka 6.500 forint

5. Szemgüveg alakú gyűrű, Asos 6 font

6. Divat: tervezők, trendek, dizájn, Bookline 5.525 forint

0 Tovább

Nyalóka? Nem, hajgumi!

Annyira igaz, hogy manapság bármit el lehet adni a csomagolással! A képen nem nyalókákat láttok, hanem különleges formában csomagolt hajgumikat. Egyszerűen imádom őket! A H&M-ben vásárolhatjátok meg őket 790 forintos áron. Kitűnő barátnős karácsonyi ajándék lehet, ha csak valami apróságot kerestek!

kép: hm.com

0 Tovább

DIY: játszópárna

Egy gyerekkori ismerősöm, aki ma már szintén anyuka, keresett meg azzal pár napja, hogy szeretne egy játszós párnát (vagy játszópárnát?) a kislányának. A babakorú hölgy ugyanis imád mindenféle gombot, szalagot és cipzár birizgálni.

fotó: Lilla

0 Tovább

Mézes keksz, az instant mézeskalács

Még több mint negyven nap van karácsonyig, de azért nem árt a konyhában is elkezdeni az edzést az ünnepekre, hogy szuper finomságokkal várhassuk a rokonságot. Én az ünnepekkor mindig többféle kekszet készítek, és az új recepteket szeretem előre kipróbálni. Most egy ilyen mézes keksz következik!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek