Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Bringatúra a Római-partra 1.

A vasárnapra beharangozott rosszidő miatt (ami láthatóan meg is érkezett) kimaxoltuk a tegnapi szombati napot. Majdnem a Normfafától kitekertünk a Római-partra, azzal a céllal, hogy néhány órát a Fellinin ejtőzzünk.

fotó: Robi (Gopro)

0 Tovább

Bringatúra a Velencei-tónál 1.

Ha már valaki unja a tó megkerülését, annak kitűnő alternatíva lehet az az út, amit a hosszú hétvégén mi tettünk meg bringával a Velencei-tó környékén. Mi egy teljes napot szántunk erre a kicsit több, mint 45 kilométeres túrára, de ebben benne volt egy ebéd, bámészkodás, fotózás és sütizés is, na meg egy defekt... Térkép és bővebb leírás a tovább után. Aki még nem tudja, merre tekerjen a május 1-jei hosszú hétvégén, az mindenképpen kattintson!

fotó: Lilla

0 Tovább

Kirándulás: Vác

Múlt hétvégén Vácon voltunk kirándulni, és ezt a csodás várost csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem járt ott, és egy egy napos Budapest közeli kiránduláshoz keres úticélt!

fotó: Lilla

0 Tovább

Divatos kirándulás 5.

Régen jelentkezett a "Divatos kirándulás" sorozatom, mivel az elmúlt időszakban nem jártunk egy olyan látványos, látogatható helyen sem, ahol magyar tervezők kampányai, netán divatanyagok készültek. A téli szünetet kihasználva a hétvégén ellátogattunk a turai Schossberger kastélyba, ahol már több divatanyag is született. Az egyik legemlékezetesebb és leglátványosabb Fehér Józsi, a Fehér Design táskatervezőjének 2010-es tavasz-nyári kampányanyaga volt, de szervezett ide enteriőrfotózás-workshopot a Krea is.

A turai kastély kívülről, fotó: Lilla

0 Tovább

Őszi túra a Körös partján

A hosszú hétvégét és a gyönyörű időt kihasználva 8,5 kilométeres gyalogtúrát tettünk. Szanazugtól egészen a gyulai hídig gyalogoltunk a gáton. Kitűnő útvonal babakocsis túrázáshoz. Szépek a fák, gyönyörűen kanyarog a folyó, és még a szarvasok bőgését is hallani. (Sajnos a tömörítés miatt ide nem a legszebb formában tölti fel a rendszer a képeket, itt láthatóak sokkal jobb minőségben!)

0 Tovább
«
1234

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek