2012. április 15. 15:12
Egészséges és finom: banános-zabpelyhes muffin
Hozzávalók: 2 banán, 14 dkg liszt, 12 dkg zabpehely, 1 teáskanál sütőpor, 1 teáskanál szódabikarbóna, 2 evőkanál méz, 8 dkg vaj, 1 tojás
A banánokat meghámozzuk, és villával összetörjük. A lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát és a zabpelyhet összekeverjük. A banánt, a puha vajat, a mézet és a tojást összedolgozzuk. Ezután a két keveréket összekeverjük. A tésztát muffinformába kanalazzuk, és 25 perc alatt 180 fokon kisütjük.
fotó: Lilla
2012. április 09. 12:12
Esküvő: vidék, napraforgó
Néhány hangulatkép 2010-es augusztusi esküvőnkről. A dekorációt saját kezűleg, napraforgó téma köré készítettük.
fotó: Laci
Utolsó kommentek