Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az új fényképezőgépem

A képen látható 1934 és 1944 között gyártott, Kodak Baby Brownie típusú analóg fényképezőgépet a Dédimamám lakásában találtam. Annak ellenére, hogy ilyen régi és érdekes darab, nem érhet sokat. Beírtam a Google-be és több vaterás találatot is kiadott, pár ezer forintért bárki vásárolhat. Ennek valószínű az az oka, hogy sorozatgyártásban rengeteg készült ebből a készülékből.

1 Tovább

Stílusos ruha a szedrecskémnek

Az általam választott anyagból készítette el Oláh Anna, az Anna Amélie márka tervezője legújabb ruhácskáját a telefonomnak.

ttr

0 Tovább

Mappa textilből

Ezt varrtam a hétvégén! Lépések a tovább után!

fotó: Lilla

0 Tovább

A nagy babaágy felújító projekt

Több napunk, és sok-sok munkaóránk ment rá, de felújítottuk nagymamám egyik kedvenc játékát, amit ráadásul még az asztalos dédnagypapám készített a második világháború után. Részletes leírás itt!

0 Tovább

Ribizlilekvár

Ma leszedtem 1,2 kilogramm ribizlit, és úgy döntöttem, hogy minimális gyümölcscukor felhasználásával lekvárt főzök belőle. Körülbelül szárazással, mosással, főzéssel együtt két órát vett igénybe az egész művelet, az eredmény pedig 4,5 üveg lekvár bio gyümölcsből.

1 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek