Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Deszkás táskák cruiser-ekhez

A hagyományos deszkákon guruló srácoknak készült táskát már itt láthattátok, és nemrég elkészült a főként lányok által használt, mini cruiser deszkákhoz passzoló párja. A táskát tesztelés közben, a Velencei-tó partján tett gördeszkás túránk alatt kapta lencsevégre Hubai Orsi a Pixel Művektől.

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

0 Tovább

A deszkám: mini cruiser

Öcsémtől volt otthon egy egyszerű, sima gördeszkánk, ami évek óta állt érintetlenül az előszobában. Bár Bálintnak soha senki nem mutatta, kilenc hónapos volt, amikor ráhasalt/ráült, és elkezdte lökni magát. Szerelem volt első látásra, azóta imádja a gördeszkákat. Nem meglepő hát, ha karácsonyra a kisebbik nagybátyjától, az öcsémtől gördeszkát kapott. A gördeszkát persze én néztem és választottam ki, és természetesen akkor már magamat is megleptem eggyel karácsonyra. A választásom egy mini cruiser deszkára esett. Hogy miért? És hogy mik a tapasztalataim? Azt a tovább után elárulom, de figyelmeztetek mindenkit, ez nem egy szakértői poszt, szimplán egy gördeszkázni most tanuló anyuka gondolatai! :)

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

1 Tovább

Egyedi táska légikisasszonyoknak

Repülőgép? Rúzs? Táska? Földgömb? Igen, hiszen egy légikisasszony rendelte tőlem ezt az egyedi táskát magának és egy szintén szakmabeli barátnőjének!

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

0 Tovább

Táskalámpa a Tilkától

Nagyon szuper, ha az embernek designer barátai vannak, mivel olyan extra egyedi ajándékokkal lepik meg, mint a képen látható táskalámpa. A Tilka tervezője, Orsi barátnőm ezzel a teljesen egyedi, saját készítésű lámpával lepett meg a lakásvatómon. Tökéletes egy olyan táskamán otthonába, mint amilyen én vagyok!

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

0 Tovább

Óvónéniből hip-hop díva

Múlt hétvégén Orsinak segítettem egy fotózáson. Amellett, hogy Orsi kitűnő gyerek, család és kismama fotós, még a Tilka egyik tervezője is. Ezúttal egy bölcsödei gondozó"nénit", Annácskát fotóztuk. A hamarosan végzett ovónővé avanzsáló Annácska először nem volt felszabadult a kamera előtt, majd jött a neon sapka és mindent megváltoztatott, előjött belőle a hip-hop díva.

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

0 Tovább
12
»

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek