Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mézes keksz, az instant mézeskalács

Még több mint negyven nap van karácsonyig, de azért nem árt a konyhában is elkezdeni az edzést az ünnepekre, hogy szuper finomságokkal várhassuk a rokonságot. Én az ünnepekkor mindig többféle kekszet készítek, és az új recepteket szeretem előre kipróbálni. Most egy ilyen mézes keksz következik!

fotó: Lilla

0 Tovább

Terítés mentával és púderrel

Korábban bemutattam, hogyan készítettem egyszerű, hétköznapi ruhacsipeszből ültetőkártyacsipeszeket. Most pedig azt láthatjátok, hogy élesben hogyan festettek a púderrózsaszín szalvétával és az Ikeában vásárolt, menta színű tányérkészlettel. A tányérkészlet az Ikea honlapján itt található, az áruházban pedig 4.990-ért vásárolható meg.

fotó: Lilla

0 Tovább

Karácsonyi dekoráció arannyal

Az első karácsonyfánkra arany és piros gömbdíszek kerültek. A karácsonyfa asztalát a dédimamámtól örökölt, kézzel készült csipketerítővel terítettem le, és ott kaptak helyet az édesanyám által készített papírangyalok. A fotón ebből látható ízelítő.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: koszorú helyett

Az unalmas koszorú helyett, idén tegyünk egy formabontó ágcsokrot az ajtóra! A teljes anyag és még több ötlet a decemberi Time Out Pécsben, ami online itt olvasható!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: karácsonyi csomagolás és ültetőkártya

Bálint születése a karácsonyban is hatalmas változásokat hoz: most először lesz fánk, és most először lesz nálunk ünnepi vacsora 27-én. A vacsorának (ahogyan a névadónak is) szeretnék stílust adni. Éppen ezért először ültetőkártyákat készítettem, amelyeket egy-egy ruhacsipesszel szeretnék majd rögzíteni a szalvétákhoz. És ha már vettem egy 20-as csipeszkészletet, akkor az ajándékokra is ezek kerülnek majd üzenetcsipesz formájában. Ezeknek az elkészítését mutatom most be néhány képben, először is lássuk a kellékeket:

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek