Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sütit ajándékba!

Még javában zajlanak az utókarácsonyi bulik. Ha éppen egy ilyenbe készülsz, és süteményt szeretnél ajándékozni, akkor most megmutatom, hogyan csomagolhatod be szépen és stílusosan!

fotó: Lilla

0 Tovább

Ajándékcsomagolás: kötél és organza

A családtagjaimnak szánt összes ajándékot a képen látható barna és arany színben pompázó, mintás karácsonyi csomagolópapírba csomagoltam. Hogy kicsit különlegesebb legyen a tálalást, szalag helyett idén is egyszerű spárgát használtam, a masnit pedig organzából készítettem. A masnik elkészítését nem bonyolítottam túl, csak csíkokat vágtam az oranzából, majd a kötéllel összefogtam középen.

fotó: Lilla

0 Tovább

SOS mutatós ajándékcsomagolás

Már csak pár nap van hátra az ünnepekig? És te még sehol nem állsz az ajándékok becsomagolásával? Semmi kreatív ötleted nincsen, hogyan is kellene az ajándékok csomagolását egyedivé és mutatóssá tenni? Akkor most figyelj, SOS tipp következik!

fotó: Lilla

0 Tovább

Asztalból ház

A névnapra készített mágneses horgászkészlet után karácsonyra egy kisházat készítek a kisfiamnak. Az inspirációt előszőr egy, a Pinteresten talált kép adta: ott láttam meg, hogy anyukák milyen ötletesen készítenek egy 5 oldalú huzat segítségével asztalból kisházat.

0 Tovább

Karácsonyi kívánságlista 1.

Itt az első karácsonyi kívánságlista, talán másoknak is ötletet adhat, mire is vágyik egy mai fiatal nő! (Persze az is lehet, hogy amikre én vágyok, azok másoknak teljesen felesleges hülyeségek...)

1. Mintás, összecsukható bevásárltáska, Reisenthel 4.490 forint

2. Pink futócipő, Nike 24.999 forint

3. Halszem objektíves analóg fényképezőgép, Lomography 10.900 forint

4. Egyedi cicafigura, Manka 6.500 forint

5. Szemgüveg alakú gyűrű, Asos 6 font

6. Divat: tervezők, trendek, dizájn, Bookline 5.525 forint

0 Tovább
«
12345

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek