Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

DIY: mágneses horgászkészlet

A sok szuper Etsy-n talált játék után arra jutottam, hogy valami teljesen egyedi meglepetéssel szeretnénk kedveskedni a kisfiamnak a második névnapján. A múltkor az állatkertben az unokabátyja jót játszott egy horgászós játékkal, innen jött az ötlet, hogy mágneses horgászkészletet csinálok neki. Itt egy kis ízelítő a végeredményből, a tovább után pedig szokás szerint elárulom, hogyan készítettem!

fotó: Lilla

0 Tovább

Játékok kisfiúknak az Etsy-ről

Hamarosan itt van Bálint névnapja (mi november 3-án tartjuk), éppen ezért körbenéztem az Etsy.com-on, ajándékok után kutattam. Most bemutatom a legjobbakat!

1. Fából készült helikopter, 1.820 forint

2. Utazós autópálya, 1.480 forint

3. Textil memóriakészlet, 4.545 forint

4. Horgolt fénykard, 9.545 forint

0 Tovább

Gyerekjátékok fából hiperolcsón

Mivel édesapám régebben faiparral és fajátékok készítésével foglalkozott, ezért én nagyon kötődöm a természetes anyagokból, nagy igényességgel elkészített játékokhoz. Ha tehetem Bálint is inkább ilyeneket kap, mint tömegtermékeket. Szeretek benézni a körúton két helyen is megtalálható Fakopáncsba, ahol pár száz forintért is nagyon szép, színes és kedves fajátékokat lehet kapni. A héten ezeket szereztem, a fiam imádja őket!

fotó: Lilla

0 Tovább

Programajánló: ASZPIK, alkotói piac Pécsen

A férjem pécsi, így az elmúlt években egyre jobban megismerhettem azt a csodálatos hangulatú várost. Lenyűgöz az ottani nyüzsgés, hogy mindig van hova menni, hogy mindig történik ott valami. Nem sok vidéki város van például, ahol rendszeresen (akárcsak Budapesten a WAMP-on) helyi, kézműves alkotókkal és termelőkkel és azok portékáival találkozhatnak az érdeklődők. Ilyen az ASZPIK, azaz az Alkotói Szombati Piac a Kertben, aminak a Csinos Presszó ad helyet a hónap minden második szombatján.

fotó: Lilla

0 Tovább

Amikor a Jeti felfalja az iPadet

Hihetetlen, hogy a mai gyerekeknek mennyire természetesek a kütyük és az elektronikai cuccok. És nemcsak az óvodásoknak vagy a tiniknek, hanem a még beszélni sem tudó pelusosknak is. Az én fiam valahogyan kiszagolja, hogy az a tárgy egy laptop (teljesen mindegy neki, hogy más a színe, a mérete és a formája, mint amilyen laptopokat korábban látott), és odamegy és megpróbálja kinyitni, nyomkodni... Még egy éves sincs, de tudja, hogy a TV-t, a mosógépet melyik gombbal kell kikapcsolni (és sokszor meg is teszi), és a távirányítóval is régóta integet már a TV felé. Hihetetlen. Az iPadunk és a telefonunk persze már régen nincs biztonságban tőle. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a születésnapjára egy magyar fejlesztésű és gyártású játékot, egy Totoyát kap, ezzel nemcsak elektronikai mániáját elégítjük ki, de egy magyar designer terméket is vásárolunk. A tovább után kiderül mit tud a képen látható iPad faló jeti.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek