Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ki lesz a Pocket Trailer arca?

Keressük a Pocket Trailer arcát, és ennek során gazdára talál két motorhordozó, valamint a Pixel Művek jóvoltából egy gyerek fotózás is.

0 Tovább

Nyerjetek LSB táskát és Pocket Trailert!

A panyizsuzsi potyapénteken ezúttal egy Lilla Sellei Bags és egy Pocket Trailer keresi gazdáját! Nem kell mást tennetek, mint kommentelni az itt található posztot, valamint feliratkozni a panyizsuzsi márka hírlevelére, és már csak a szerencsében kell bízni!

fotó: Pixel Művek (Hubai Orsi)

0 Tovább

DIY: játszópárna 2.

Szintén karácsonyi meglepetésnek, egyedi megrendelésre készült a második játszópárna is. Ezzel a párnával egy Jázmin nevű kislány játszik majd, így egy J betűt és egy virágot is varrtam rá. Ezen is van gomb, virágok, szalagok és mindenféle érdekes kiegészítő.

fotó: Lilla

Bővebb infó és rendelés a Lilla Sellei Bags oldalon!

0 Tovább

DIY: asztalból ház

Már egy korábbi posztban bemutattam az inspirációforrást az asztalból ház DIY ötlethez. Most pedig bemutatom, hogyan készült Bálint kis kuckója, ami 2 perc alatt felállítható és akár el is bontható!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: játszópárna

Egy gyerekkori ismerősöm, aki ma már szintén anyuka, keresett meg azzal pár napja, hogy szeretne egy játszós párnát (vagy játszópárnát?) a kislányának. A babakorú hölgy ugyanis imád mindenféle gombot, szalagot és cipzár birizgálni.

fotó: Lilla

0 Tovább
«
123

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek