Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Almás-zabpelyhes keksz

Tegnap késő délután nekiállítam kísérletezni, és örömmel jelenthetem be, a kísérlet sikerült, az almás-zabos keksz isteni lett. Jöjjön most a csokis-zabos keksz módosított a receptje!

fotó: Lilla

0 Tovább

Pakolós táska tavaszra és nyárra

Újabb táska készült egyedi megrendelésre. Debi egy hatalmas, pakolós táskát szeretett volna, olyat ami jól megy a tavaszi cuccaihoz. A bézs, barna és sötétkék anyagokból készült táska strapabíró, és vállon, valamint kézben is hordható.

fotó: Lilla

0 Tovább

Bundás csirke ínyenceknek

Ahány család, annyi szokás és annyi ízlés. Azért is jó bekerülni egy új családba, mert az ember új ízekkel, új ételekkel ismerkedik meg. Ilyen a most következő pikáns, bundás csirkemell is, amit csípős-mézes szósszal és pirított tésztával tálalhatunk. Köszönöm a receptet Erzsikének!

fotó: Lilla

0 Tovább

Mackó kifejezetten takonypócoknak

Ha valaki olvas design magazinokat vagy éppen baba-mama portálokat, az már biztosan értesült arról, hogy a magyar fejlesztésű, gyerekbarát orrszívó, a Nosiboo idén orvosi eszköz kategóriában elnyerte a design Oscarnak is nevezett Red Dot díjat. Nos, egy hete egy betegség kellős közepén nekünk is lett egy kék, mackó alakú orrszívónk (így a ping-pong szett után már két Red Dot díjas termék büszke tulajdonosai vagyunk).

fotó: Lilla

0 Tovább

Húsvéti készülődés 1.

Két hét és itt a húsvét, ami kitűnő alkalom, hogy a tavaszra hangolódjunk mi és a lakásunk, valamint arra is jó apropó, hogy valami finomat süssünk. Megmutatom, én milyen kellékeket szereztem be húsvéti dekorációnak, és azt is elárulom, hogyan készíthettek sajtkrémes répatortát.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek