Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

DIY: karácsonyi üdvözlőlap és dísz egyben

A pinterest.com-on találtam egy szalagokból és gyöngyökből készíthető, karácsonyfa alakú karácsonyfadíszt. Ez adta az ötletet az idén kiküldött üdvözlőlapokhoz. Úgy gondolom, hogy személyesebb postai úton, kézzel írt jókívánságokat küldeni. A technikának köszönhetően ma már be is szkennelhetjük a lefirkantott lapot, és e-mailben csatolmányként is elküldhetjük. Ezért hát, ha postai úton küldünk lapot, az tartalmazzon valami kézzel foghatót, amit virtuálisan nem tudnánk eljuttatni a címzettnek, például egy karácsonyfadíszt. Ötvöztem tehát a Pinteresten talált ötletet egy üdvözlőlappal. Lássuk hogyan!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: elöl rövid, hátul hosszú szoknya

Még két éve karácsonyra kaptam egy szürke, egyenes szabású pamutszoknyát. Sajnos a szoknya előnytelenül szűk volt, sőt még menni sem lehetett benne rendesen. Éppen ezért már két évvel ezelőtt az egyik oldalát kibontottam, és felslicceltem. Most az elől hosszú, hátul rövid szabású szoknyák divatján felbuzdulva átalakítottam ezt a régen nem hordott darabomat. Lássuk, hogyan!

fotó: Lilla

4 Tovább

Vállfára akasztott ünnepi hangulat

Még korábban mutattam be az Ikea katalógusából lopott vállfás szemüvegtároló ötletét. Most, hogy közelegnek az ünnepek, gondoltam ideje aktualizálni a vállfán lógó cuccokat. Így kerültek ideiglenesen a szemüvegek a fiókba, a gömbdíszek pedig a vállfára. Mivel többségében piros gömbjeink vannak, így a fára majd azok kerülnek, de a nagymamámtól örökölt, régi családi díszeket sem szerettem volna kihagyni a dekorációból, így azok a vállfán lógva, az előszobatükör felett teremtenek ünnepi hangulatot.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: vintage ülőke és tároló az előszobába

Még az asztalos dédipapám készítette a képen látható fiókos hokedlit. Elhatároztam, hogy lecsiszolom, újrafestem, mert így fillérekből megvan az ülőkeként, lerakóasztalként vagy éppen tárolóként funkcionáló előszobabútor.

fotó: Lilla

0 Tovább

Textilnyaklánc fillérekből

Saját kezűleg fillérekből is készíthetünk manapság divatos, gigantikus láncot textilből. Nem lesz másra szükségünk, mint egy tekercs pamutra, ollóra, tűre és cérnára.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek