Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyar designt minden csajnak karácsonyra!

Nem kell mélyen a pénztárcánkba nyúlni ahhoz, hogy nagymamánkat, anyukánkat, a hugunkat vagy éppen a barátnőnket meglepjük valami egyedivel, valami magyarral. Most erre mutatunk példákat!

NAGYINAK: 26 cm-es tortatartó BeCake'

ANYUKNAK: Margarita infánsnő mintájú vászontáska Karla

HUGINAK: grafikával díszett kislányruha Kürti Andi

BARÁTNŐNEK: 21. századi napló Postbook

0 Tovább

Karácsonyi ötletek kicsiknek

0 Tovább

Öltözz a falevelekhez!

Azt hiszem bizonyítani senkinek nem kell, hogy az ősz színei milyen lenyűgözőek. Én is készítettem az előző hosszúhétvégén egy kirándulás alkalmával néhány csodás fotót, amit itt mutattam meg nektek. Most pedig a Lookbook.nu street fashion oldalon bukkantam egy inspiráló képre, amihez bazárt is készítettem.

kép: lookbook.nu

0 Tovább

Babaruhák télre

1. Bundazsák és overáll Gap Baby

2. Orkán anyagból készült cipő H&M

3. Kötött sapka és kesztyű Next

4. Kék nadrág F&F

5. Bélelt, kötött pulóver F&F

0 Tovább

Őszi hangulatban

Minden szeptemberben, az indiánnyár végén várom az igazi, szép, csípős őszi időt. Amikor lehet gesztenyét szedni, faleveleket gyűjteni, és hatalmas sétákat tenni a szabadban. És persze nem utolsósorban végre előkerülhetnek a kötött holmik, a sálak és nagy kedvenceim a sapkák. Jöjjön most egy kis őszre hangoló ötletparádé!

1. Marc Jacobs-nak, a Louis Vuitton ház tervezőjének hála idén gigantikus kalapokban sem fog senki minket hülyének nézni. Remélem valamelyik fast fashion márka, kicsit visszafogottabb sítlusban, de lekoppintja a tervezőzseni kiegészítőit.
kép: louisvuitton.com

2. Eljött a forró teák ideje, szerezzetek be minél többféle ízű filtert!
kép: pinterest.com

3. Az Esty-n találtam ezt a csodaszép őszi tájjal díszített iPhone tokot, ami éppen aktuális az ötös verzió körül kialakult hisztéria miatt. Az ára 25 dollár, akinek tetszik innen megrendelheti.

4. Készíts saját kezűleg vázákat! Hogyan? Innen megtudod!

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek