Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szépségápolás a parton

Bár a vízpartra, a napozáshoz nem kell nagy smink, azért a kozmetikumokról ebben az esetben se feledkezzünk meg.Megmutatom, az én táskámban milyen termékek kapnak helyet!

A fényvédős naptej a legfontosabb kellék. Akik pedig nem szeretnek natúr arccal megjelenni, azoknak egy kis vízálló szempillaspirál és egy csillogó szájfény megengedett. Az eslő még pancsoláskor sem jön le, míg a másodikat tükör nélkül is újra fel tudjuk kenni. És persze nem szabad elfelejtkezni a napozás utáni bőrápolásról is, amihez választhatunk akár tápláló testvajat is.

fotó: Lilla

0 Tovább

Kabátvariációk tavaszra

Tavasszal elkél egy könnyű és divatos kabát, ami megvéd a szeles időben. Erre következzen most három variáció!

0 Tovább

Tavaszi must have: színes nadrágok

Az, aki követni akarja a legutolsó trendeket, az tavaszra mindenképpen szerezzen be egy színes nadrágot. A témára általam készített divatillusztráció és bazár itt.

Illusztráció: Lilla

0 Tovább

Álombazár babáknak

Egyszerűen nem tudok leszakadni a babacuccok témáról, annyi designos és csodaszép holmit találni a neten. Most jöjjön egy válogatás, amiben két ruha és két játék kapott helyet, midegyik kategóriában van egy megfizethető és egy megfizethetetlen darab.

1. Medve, Meilinger Zita, 35 dollár

2. Kabát, Orfeo Design, 138,40 font

3. Hintaló, Fawn and Forest,259 dollár

4. Zokni, H&M, 990 forint

0 Tovább

DIY: elöl rövid, hátul hosszú szoknya

Még két éve karácsonyra kaptam egy szürke, egyenes szabású pamutszoknyát. Sajnos a szoknya előnytelenül szűk volt, sőt még menni sem lehetett benne rendesen. Éppen ezért már két évvel ezelőtt az egyik oldalát kibontottam, és felslicceltem. Most az elől hosszú, hátul rövid szabású szoknyák divatján felbuzdulva átalakítottam ezt a régen nem hordott darabomat. Lássuk, hogyan!

fotó: Lilla

4 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek