Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hasznos falmatrica az előszobába

Az új lakásban hétről hétre szaporodnak a falmatricák. Bálint szobája után a nappalinkba a következő időzet került: "We bulid too many walls and not enough bridges". De most nem ezt, hanem a legfrissebb, funkcionális matricánkat szeretném megmutatni, ami az előszobában található.

fotó: Lilla

0 Tovább

Őszi ajtódísz 165 forintból

Gyömrőn még hobbibolt (!!!) is van, ahova elég sűrűn be is térek. Elhatároztam, hogy még mielőtt kiteszem a karácsonyi ajtódíszt, szeretnék egy őszi verziót is készíteni. Gondoltam veszek valami apróságot a hobbiboltban, majd azt kombinálom levelekkel és ágakkal.

fotó: Lilla

0 Tovább

Táskába rejtett etetőszék

Hogyan férhet bele egy etetőszék egy kis, neszeszer méretű tasakba? Úgy, hogy textilből van! Ez egy olyan textilpánt, amellyel a gyereket egy hagyományos, felnőttekre méretezett székhez kötözhetjük. Már régóta szerettem volna a babaszettem mellé, azzal harmonizáló textiletetőszéket készíteni, ugyanis nagyon megtetszett az a darab, amit az egyik kisgyerekes barátnőm vásárolt az egyik nagy babaáruházban. Most végre időm is volt megvarrni. A tovább után találtok még képeket, leírást és méretekkel ellátott szabásmintát.

fotó: Lilla

2 Tovább

DIY: pihe-puha etetőszék

Az utazószetten felbuzdulva még beszereztem pár métert abból a jópofa anyagból, és pihe-puha párnát és rácsvédőt varrtam az etetőszékbe.

fotó: Lilla

0 Tovább

Előszobai tárolás: főszerepben a radiátor

Az előszobánk irtó kicsi. Sajnos szekrény nem fér be, egyedül egy kalaptartós fogas (2) az, amin a kabátokat és egyéb kiegészítőket tárolni tudjuk. A cipőtárolást elég jól megoldottunk három műanyag, billenős Ikea cipős szekrénnyel (1), valamint két darab felkötözhető textilből készült cipőtartóval (3), de így télen a sálakkal és a sapkákkal már bajban voltunk. Erre találtam kreatív megoldást.

fotó: Lilla

0 Tovább
«
123

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek