Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vidéki életképek 4.

fotó: Lilla

Ősz Gyömrőn:

1. Sárgulnak a tölgyfák a Tófürdő mögötti erdőben.

2. A horgásztónál is beköszöntött a csendes ősz, csak néhány elszánt pecás próbálkozik.

3. A város legszebb virágboltja lilában pompázik.

4. Hidegben és szikrázó napsütésben ősszel is tudja szép arcát mutatni a horgásztó.

5. Megint sárguló levelek a fürdő mögötti sétányról.

0 Tovább

Öltözz a falevelekhez!

Azt hiszem bizonyítani senkinek nem kell, hogy az ősz színei milyen lenyűgözőek. Én is készítettem az előző hosszúhétvégén egy kirándulás alkalmával néhány csodás fotót, amit itt mutattam meg nektek. Most pedig a Lookbook.nu street fashion oldalon bukkantam egy inspiráló képre, amihez bazárt is készítettem.

kép: lookbook.nu

0 Tovább

DIY: vintage ülőke és tároló az előszobába

Még az asztalos dédipapám készítette a képen látható fiókos hokedlit. Elhatároztam, hogy lecsiszolom, újrafestem, mert így fillérekből megvan az ülőkeként, lerakóasztalként vagy éppen tárolóként funkcionáló előszobabútor.

fotó: Lilla

0 Tovább

Őszi túra a Körös partján

A hosszú hétvégét és a gyönyörű időt kihasználva 8,5 kilométeres gyalogtúrát tettünk. Szanazugtól egészen a gyulai hídig gyalogoltunk a gáton. Kitűnő útvonal babakocsis túrázáshoz. Szépek a fák, gyönyörűen kanyarog a folyó, és még a szarvasok bőgését is hallani. (Sajnos a tömörítés miatt ide nem a legszebb formában tölti fel a rendszer a képeket, itt láthatóak sokkal jobb minőségben!)

0 Tovább

Őszi hangulatban

Minden szeptemberben, az indiánnyár végén várom az igazi, szép, csípős őszi időt. Amikor lehet gesztenyét szedni, faleveleket gyűjteni, és hatalmas sétákat tenni a szabadban. És persze nem utolsósorban végre előkerülhetnek a kötött holmik, a sálak és nagy kedvenceim a sapkák. Jöjjön most egy kis őszre hangoló ötletparádé!

1. Marc Jacobs-nak, a Louis Vuitton ház tervezőjének hála idén gigantikus kalapokban sem fog senki minket hülyének nézni. Remélem valamelyik fast fashion márka, kicsit visszafogottabb sítlusban, de lekoppintja a tervezőzseni kiegészítőit.
kép: louisvuitton.com

2. Eljött a forró teák ideje, szerezzetek be minél többféle ízű filtert!
kép: pinterest.com

3. Az Esty-n találtam ezt a csodaszép őszi tájjal díszített iPhone tokot, ami éppen aktuális az ötös verzió körül kialakult hisztéria miatt. Az ára 25 dollár, akinek tetszik innen megrendelheti.

4. Készíts saját kezűleg vázákat! Hogyan? Innen megtudod!

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek