Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Turkálós tuning 3.

Öcsém vásárolta nekem az egyik Baross utcai turkálóban ezt a farmerhátizsákot, mindösszesen 650 forintért. Sajnos a csatja használhatatlan volt, és a hátsó vállpántoknál is ki kellett cserélni a csúszkákat, de gondoltam, ha már úgyis itt-ott meg kell varrnom, akkor kicsit fel is tuningolom.

fotó: Lilla

0 Tovább

Tüllcsodák babáknak

Szabásnélküli tüllszoknya pofon egyszerűen babáknak! Megmutatom, hogyan csináld!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: levendulás kitűző

Úgy tűnik, hogy augusztus végéig, míg túl nem leszünk a legjobb barátnőm esküvőjén, addig csak esküvős DIY posztokat kaptok! Remélem nem bánjátok! Mivel levendula lesz a virág az esküvőn, ami a színekben és a terítőn is megjelenik, valamint Anna táskáján, ezért úgy döntöttem, hogy a táska maradék anyagából a "koszorúslányoknak" készítek egy-egy kitűzőt. A tovább után lépésről lépésre megmutatom, hogyan!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: Esküvői fejdísz

Nemrég esküvői fejdíszekről kellett írnom, de a legjobb barátnőm esküvője miatt egyébként is sok DIY esküvői fejdíszt nézegetek a Pinteresten (bár Anna nem akar fejdíszt, de azért engem szórakoztat az inspirálódás). A fejdíszek kapcsán eszembe jutott a saját esküvőmre, saját kezűleg készített egyszerű, tüll fejdíszem. A tovább után elárulom, hogyan készült!

fotó: Kertész László

0 Tovább

Virágkoszorú kislányoknak

A múltkori csipkés fejpánt után, most egy szolidabb, de szintén fodros virágos darab készült. A tovább után kiderül, hogyan készült, és az is, hogy honnan tudtok ilyet rendelni!

fotó: Lilla

0 Tovább
«
12345

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek