Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

DIY: irattartó

Egy kis itthon talált ikeás maradék anyagból varrtam a képen látható irattartót. A kettéhajtható tartó egyik részébe tolltartókat varrtam, míg a másik részébe papírok, iratok és jegyzetfüzetek férnek. Gombbal záródik, és a füleinek köszönhetően könnyen megfogható.

fotó: Lilla

0 Tovább

Turkálós tuning

Egy kilós turkálóban vettem egy XL-es méretű, gumis derekú, fekete pamut szoknyát. Ezt tuningoltam fel egy kicsit.

fotó: Lilla

0 Tovább

Tároló textilből a gyerekszobába

Ezúttal a gyerekszobába készítettem egy textiltárolót. A pelenkázót már múlthétvégén szekrénnyé alakítottuk, és az egyik oldala szabadon állt, így oda szerettem volna készíteni egy textiltárolót, amibe akár a kisebb plüssállatokat vagy például a zoknikat lehet majd tartani.

fotó: Lilla

0 Tovább

Textiltáskából párnahuzat

A környezettudatos szemlélet terjedésének köszönhetően ma már sok helyen textiltáskában csomagolják az árut. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekünk már annyi textiltáskánk van, hogy nem tudunk velük mit kezdeni, nem tudjuk mindent kihasználni, még egy nagybevásárlás alkalmával sem. Éppen ezért mikor legutóbb kaptam egy egyszerű fekete textiltáskát, elhatároztam, hogy párnahuzatot készítek belőle. Hogy hogyan? A tovább után kiderül!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: pihe-puha etetőszék

Az utazószetten felbuzdulva még beszereztem pár métert abból a jópofa anyagból, és pihe-puha párnát és rácsvédőt varrtam az etetőszékbe.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek