Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A folyton változó terítő

Festeni, rajzolni nemcsak papírra lehet, hanem textilre is, ráadásul gyerekekkel külön móka az ilyesmi, és a végeredmény egy egyedi lakástextil lehet. Az Ikeában jártunk a hétvégén, és ott szereztük be azt a néhány alapkelléket, amivel megrajzoltuk, egyedi, folyton változó terítőnket.

fotó: Lilla

0 Tovább

Divat SOS 1. - A textilfilc

Remélem ezzel a poszttal sorozatot indítok az útjára (de persze ez majd csak később derül ki). Sok fekete ruhám van, és sajnos sokszor esnek a "csak gyorsan ezt itt lesúrolom" takarítás áldozatának. A csak gyorsan indulás előtt felmosok, csak gyorsan lesúrolom a mosdókagylót takarításnak sokszor az a vége, hogy a tisztítószer óhatatlanul is a ruhámra fröccsen, és kisebb-nagyobb foltokben kiszedi a szép fekete anyag színét. Na erre rendszeresítettem itthonra egy fekete textilfilcet, amivel a legtöbb foltot csodaszépen el tudom tüntetni. A 500 és 1000 forint beszerezhető filc tényleg tökéletes a kisebb-nagyobb hibák korrigálására.

fotó: Lilla

0 Tovább

Szarvasokat a falra!

A múltkori, nappaliba készített textilkép után most egy újabbat készítettem, ezúttal a hálóba. A dolgot nem bonyolítottam még annyira se, mint az előző képnél.

fotó: Lilla

0 Tovább

Táskába rejtett etetőszék

Hogyan férhet bele egy etetőszék egy kis, neszeszer méretű tasakba? Úgy, hogy textilből van! Ez egy olyan textilpánt, amellyel a gyereket egy hagyományos, felnőttekre méretezett székhez kötözhetjük. Már régóta szerettem volna a babaszettem mellé, azzal harmonizáló textiletetőszéket készíteni, ugyanis nagyon megtetszett az a darab, amit az egyik kisgyerekes barátnőm vásárolt az egyik nagy babaáruházban. Most végre időm is volt megvarrni. A tovább után találtok még képeket, leírást és méretekkel ellátott szabásmintát.

fotó: Lilla

2 Tovább

Textilmenyország az interneten

A lélegzetem elállt, amikor egy új, magyar textilwebshopra bukkantam. A kínálat nem túl nagy, de az a pár textil, amiből kisebb darabok jutányos áron rendelhetőek, igazán szemrevalóak és divatosak. Mostanában elég sok varrós DIY post került fel a blogra, és remélem minél hamarabb mutathatok olyan textilcsodát, amit a textilcottage.hu-ról rendelt anyagokból készítettem!

kép: textilcottage.hu

0 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek