Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ajándékcsomagolás: kötél és organza

A családtagjaimnak szánt összes ajándékot a képen látható barna és arany színben pompázó, mintás karácsonyi csomagolópapírba csomagoltam. Hogy kicsit különlegesebb legyen a tálalást, szalag helyett idén is egyszerű spárgát használtam, a masnit pedig organzából készítettem. A masnik elkészítését nem bonyolítottam túl, csak csíkokat vágtam az oranzából, majd a kötéllel összefogtam középen.

fotó: Lilla

0 Tovább

Újabb karkötők kötélből

Az első pink verziót most egy menta-szürke hármas és egy neonnarancs-neonzöld trió követi. A karkötők elkészítésének leírását ebben a bejegyzésben találjátok!

fotó: Lilla

0 Tovább

Kötélből karkötő 2.

Teljesen belebolondultam a kötélből készített ékszerekbe, és folyton ilyenek után kutatok a neten. A sok inspiráció, és az első próbálkozás után, most itt az első igazán mutatós darab. Ha érdekel, hogyan készítettem, akkor kattints a továbbra!

fotó: Lilla

0 Tovább

Vidéki életképek 5.

fotó: Lilla

Tél Gyömrőn:

1. A Tófürdőt is hó borítotja.

2. Még mielőtt a szomszédok ellapátolták volna a havat.

3. A horgászok is melegebb helyre húzódtak, nyoma sincs a tónál a pecások tömegének.

4. A hólapátolás kifejezetten jól erősít, ezt most már tapasztalatból mondhatom.

5. Tituszt nem zavarja a hó, ugyanúgy őrjáratozik.

0 Tovább

Divatos kirándulás 5.

Régen jelentkezett a "Divatos kirándulás" sorozatom, mivel az elmúlt időszakban nem jártunk egy olyan látványos, látogatható helyen sem, ahol magyar tervezők kampányai, netán divatanyagok készültek. A téli szünetet kihasználva a hétvégén ellátogattunk a turai Schossberger kastélyba, ahol már több divatanyag is született. Az egyik legemlékezetesebb és leglátványosabb Fehér Józsi, a Fehér Design táskatervezőjének 2010-es tavasz-nyári kampányanyaga volt, de szervezett ide enteriőrfotózás-workshopot a Krea is.

A turai kastély kívülről, fotó: Lilla

0 Tovább
«
123

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek