Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Deszkás táskák cruiser-ekhez 2.

Van az úgy, hogy az ember beleszeret egy anyagba. Ez történt velem legutóbb az Ikeában is, amikor megláttam a MARGARETA nevet viselő, fahasábos mintájú textilt is. Hátizsák készült belőle, persze deszkatartós.

fotó: Lilla

0 Tovább

Deszkás táskák cruiser-ekhez

A hagyományos deszkákon guruló srácoknak készült táskát már itt láthattátok, és nemrég elkészült a főként lányok által használt, mini cruiser deszkákhoz passzoló párja. A táskát tesztelés közben, a Velencei-tó partján tett gördeszkás túránk alatt kapta lencsevégre Hubai Orsi a Pixel Művektől.

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

0 Tovább

Anyák napi ajándéktippek huszonéves anyukáknak

Természetesen egy szál szászorszépnek és egy puszinak is nagyon örülök, amit a kisfiam ad Anyák napjára. De azért ne tagadjuk, fogyasztói társadalomban élünk, és ha csak a képzelet szintjén is, de eljátszunk azzal, mire is vágynánk, ha az ár nem számítana, akkor az én kívánságlistám így nézne ki. Nem tudom, hogy a többi huszonéves anyuka is ilyen hülyeségekre vágyna-e - ez az én verzióm!

1. Üveg sütiállvány, H&M Home 1.990 forint
2. Bukósisak, Eleanor's 55 dollár
3. Nyalóka készítő forma, Gasztroshop 3.290 forint
4. Bicikli kosár, Ebike, 5.090 forint
5. Tortadíszítő, NoSalty 4.690 forint
6. Hátizsák, Tenshibag 18.000 forint
7. Alapozó ecset, Bőszecset 2.600 forint
8. Mxiruha, NON+ 12.900 forint
9. Óra, Casio 42,14 euró
10. Muffinpapírok, Skanditrend 2.490 forint
11. Rózsás tortalapát, Skanditrend 2.990 forint
12. Longboard, Wakeshop 39.990 forint

0 Tovább

Kati néni variálható táskája

A kisfiam legkedvencebb bölcsis nénijének, Kati néninek készült ez a táska szülinapi meglepetésnek. Kézitáskaként hatalmasra bővíthető, míg válltáskaként éppen a napi kellékek elférnek benne.

fotó: Lilla

0 Tovább

Táska gördeszkázáshoz

Robinak készült egyedi megrendelésre ez a gördeszkás hátizsák, hogy abban az esetben, ha hazánk csodálatosan aszfaltozott úthálózata éppen nem teszi lehetővé a gurulást, akkor se kelljen a deszkáját a kezében cipelnie. Még több kép és leírást a tovább mögött.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek