Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Káosz felsőfokon: egy női táska

Miután tavaly öcsémék megnyerték a Vodafone egyik reklámpályázatát, csapatukkal több ilyen versenyen is elindltak. A legutóbb egy olyan pályázaton, amely arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a kreatív szakmában, a reklámszakmában Amerikában a nők aránya mindössze 3 százalék. A feladatra egyik megoldásként ők azt találták ki, hogyha egy nő uralkodni tud a megannyi cucc által okozott káoszon a táskájában, akkor mindent tud irányítani. Mivel nekem sok cuccom, sok táskám és viszonylag jó fényképezőgépem van, így engem kértek meg, hogy csinálja néhány, az ötletnek megfelelő képet.

fotó: Lilla

Először csak a táskát és a cuccokat kérték, hogy fotózzam le, de a kisfiam, Bálint kezei felnyúltak az asztalra, és így bekúsztak egy-két képbe. Ez annyira tetszett nekik, hogy kérték, készítsem el az itt látható fotót is. Bár végül csak a benyúló kezes verziót használták a pályázaton, nekem mégis ez lett a kedvencem.

0 Tovább

Új szerelem: táskarendszerezők

És újra és újra felbukkan a Pinterest. A táskarendszerezőkhöz úgy kapcsolódik, hogy a hármas sorszámú, csodás, de azért borsos árú darabot ott láttam meg először, és ott szerettem azonnal bele. Egy kattintással a Pinterstről az adott táska webshopjában találtam magam, de szomorúan tapasztaltam, hogy az ára magas és ráadásul jelenleg nem is kapható a termék. De ez az egy kép elég volt ahhoz, hogy teljesen rákattanjak a táskarendszerőkre.

1. Etsy, 9,50 dollár
2. Etsy, 25,95 dollár
3. MochiThings 55,95 dollár
4. MochiThings 59,95 dollár

0 Tovább

A pink, szarvasos hátizsák

Az Ikeában vásárolt szarvasos anyagból nemcsak kép és díszpárna készült, hanem egy hátizsák is. A többféle rózsaszínt, szürkét és napsárgát tartalmazó anyagot fekete és pink hevederekkel, valamint fekete és pink csatokkal kombináltam. A táska alja és a bélése pedig egyszínű pink anyagból készült.

fotó: Lilla

0 Tovább

Táskák, rózsák, Anglia

Anna barátnőm fertőzött meg a Cath Kidston mániával. Ez az angol márka csodaszép (általában rózsákkal díszített) táskákat kínál. Az 1993-ban alapított márka, angol vidéki stílus ihlette darabjait a márkanévvel azonos nevű tervező álmodja meg.

fotó: Lilla

0 Tovább

Levendulás esküvőre, levendulás táska

Anna: Nézd, ilyen levedulaszínű lesz a körmöm az esküvőn!
Lilla: És a virág? Jól mutatna a levendula!
Anna: Ez jó ötlet! Akkor az lesz!
Ez a csetelés folyt le házasulandó barátnőm és közöttem a minap. Így eldölt, levendulás lesz az esküvő, sok lilával és fehérrel. Itt a gyömrői méteráruboltban csodaszép levendulás textilt lehet kapni, így felajánlottam Annának, hogy veszek terítőnek. De a 990-es méterár ekkora mennyiségnél sok lett volna, így jött hát az a szuper ötletem, hogy akkor legyenek sima fehér terítőn levendulás asztali futók. Az anyagot megvettem, a futókat megvarrtam, és még egy menyasszonyi kistáskára is futotta a maradékból. Ez következik most!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek