Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szőnyegből táska

November közepén debütál a Martin Margiela kollekció a H&M üzleteiben. Addig is itt egy street fashion fotó, amelyen a divatház egyik koktéltáskája látható. Ez a retikül úgy fest, mintha a nagyi faliszőnyegét csaptuk volna a hónunk alá!

kép: streetpeeper.com

0 Tovább

Street Fashion Budapest könyvbe kötve

Már korábban említettem, hogy az online, kortárs divatarchívum, a Street Fashion Budapest kiállításán látható volt az egyik öltözékem, ami be is került a múzeum viselettörténeti gyűjteményébe. Simonovics Ildikó projekttjéről, kutatásáról könyv is készült, ami egy ideje már kapható is (például itt).

fotó: Lilla

0 Tovább

Múzeumba került a Nanushka ruhám

Még 2010-ben válaszottak be a Street Fashion Budapest online divatarchívum Arcai közé. Akkor egy különleges fotósorozat is született az arcokkal a Marie Claire számára, valamint Simonovics Ildikó múzeológus felmérte a gardróbunkat, és interjút is készített velünk.

fotó: Ormándi Viktor

0 Tovább

Az aukción gazdára lelt táska

Én is felajánlottam a Street Fashion Budapest árverésére egy táskát, ami egy nagyon kedves kislányhoz került!

0 Tovább

Gazdatest street style 6.

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek