Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pihe-puha fotómasinák

A H&M Home kínálatában láttam meg a bazárban kettes számmal szereplő csörgős, plüss fényképezőgépet. Annyira megtetszett, hogy körbenéztem a neten, hogy milyen más, fényképezőalakú vagy éppen fényképezőgépekkel díszített lakberendezési kellék kapható. Íme az eredmény! Fotós barátnak last minute ajándékötletnek sem rosszak!

1. Nyomott mintás párna, Etsy, 7.570 forint

2. Csörgő, H&M Home, 1.490 forint

3. Kicsi párna, Etsy, 3.410 forint

4. Polaroid párna, Etsy, 7.730 forint

5. Plüsskamera, NeatoShop, 11,95 dollár

0 Tovább

DIY: játszópárna 2.

Szintén karácsonyi meglepetésnek, egyedi megrendelésre készült a második játszópárna is. Ezzel a párnával egy Jázmin nevű kislány játszik majd, így egy J betűt és egy virágot is varrtam rá. Ezen is van gomb, virágok, szalagok és mindenféle érdekes kiegészítő.

fotó: Lilla

Bővebb infó és rendelés a Lilla Sellei Bags oldalon!

0 Tovább

DIY: játszópárna

Egy gyerekkori ismerősöm, aki ma már szintén anyuka, keresett meg azzal pár napja, hogy szeretne egy játszós párnát (vagy játszópárnát?) a kislányának. A babakorú hölgy ugyanis imád mindenféle gombot, szalagot és cipzár birizgálni.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: párnatuning

Imádom a H&M Home-ot. Mielőtt bejött volna Magyarországra, mindig áhitozva néztem a honlapját. Elsőre mégis ezt a mi otthonunkba nem igazán passzoló fekete párnát sikerült ajándékként megkapnom a H&M Home kínálatából. Régóta tervezgetem, hogy néhány színes pompommal a lakásunk stílusára formázom. Végül nem pompompokat, hanem függönybojtszerű díszeket készítettem erre a fekete rondaságra. Megmutatom, hogyan!

fotó: Lilla

0 Tovább

Virágos kincsek potom pénzért

Lassan egy éve, hogy Gyömrőn lakunk. Már egész jól megismertem a várost, és ennek köszönhetően bukkantam a képen látható kincsekre is. Van egy virágbolt, ahol csodás kézműves termékeket kapni nagyon is baráti áron. A képen látható romantikus stílusú kertészkedős kötényt és díszpárnákat mondhatni potom pénzért anyák napjára vettem. (A két párna összesen 1200 forint volt, míg a kötény 1700 forint.)

1 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek